Новий бюджетний кросовер Renault крутіше за Duster показали на фото
Новий бюджетний кросовер Renault крутіше за Duster показали на фото

Новий бюджетний кросовер Renault крутіше за Duster показали на фото

Renault готує новий бюджетний кросовер Dacia Bigster Недорогий автомобіль виявиться більшим за Duster 3 покоління і зуміє розмістити в салоні семеро людей. Машину показали на фото.

Carscoops повідомляє, що новий кросовер Dacia Bigster вперше потрапив на фото. Це передсерійний прототип, який проходить дорожні випробування. Кросовер вирушить у продаж у 2025 чи 2026 році.

Раніше з'являлася інформація, що модель коштуватиме близько 22 000 євро за базовий варіант. Відмінна пропозиція, враховуючи практичність та розміри новинки. Проте це буде найдорожча модель Dacia в історії.

Кросовер Bigster досягатиме в довжину 4,6 м. Приблизно на 30 см довше ніж Renault Duster. Все для того, щоб запропонувати сім місць. Також очікується, що кузов зроблять трохи ширшим для додаткового простору в салоні.

Концептуальний автомобіль, який віщував появу серійної моделі, показали ще 2021 року. Відомо, що бюджетний кросовер, який вирушить у продаж, практично повністю повторить дизайн прототипу.

Двигуни Duster 3 покоління:

  • бензиновий турбо 1 л (100 к.с.);
  • бензиновий турбо 1,2 л (гібрид, 130 к.с.);
  • бензиновий турбо 1,6 л (гібрид, 140 к.с.).

Технічні характеристики ще тримають у секреті. Але, швидше за все, силові установки дістануться від Duster. Можливо, у базовому виконанні відмовляться від найслабшого 100-сильного варіанта.

OBOZ.UA вже показував новий великий кросовер VW для великої родини.

Источник материала
Поделиться сюжетом