"Шури-мури в ТЦК6 спливли гарячі факти про скандального рівненського ексвійськкома
"Шури-мури в ТЦК6 спливли гарячі факти про скандального рівненського ексвійськкома

"Шури-мури в ТЦК6 спливли гарячі факти про скандального рівненського ексвійськкома

"Казанова" з рівненського ТЦК повернувся з фронту і отримав нову посаду.

Любовний скандал у ТЦК отримав несподіване продовження! Ексначальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич, якого відправили на фронт після пікантного відео з поцілунками, вже повернувся і навіть отримав нову посаду. Усі подробиці "робочих" буднів "Казанови" з ТЦК – дивіться в ексклюзиві Вікторії Панченко TSN.UA.

Повернення "Казанови"

"Казанова" з рівненського ТЦК повернувся з фронту і отримав нову посаду. Мова йде про ексочільника рівненського ТЦК  Олександра Ярмошевича. Чоловік прославився скандальними відео, де він у робочому кабінеті палко обіймається та цілується з колегами. Спочатку з блондинкою, а потім – з руденькою.

Суспільство по-різному сприйняло такий "робочий" лямур-тужур, а чоловік не розгубився – швиденько написав рапорт на звільнення і пішов на фронт.

Однак, у розпорядженні ТСН.ua опинився документ, з якого стало відомо, що Ярмошевич вже повернувся з передової. Крім того, він призначений комбригом в Ужгороді, щоб створювати нову бригаду. Цікаво, а нові пристрасні відео будуть? Чи, можливо, персона Ярмошевича вже і не така цікава?

Однак, найбільшою несподіванкою для всіх стала реакція дружини Ярмошевича. Вона всіх здивувала і навпаки заступилася за чоловіка. Жінка публічно підтримала його, назвала професіоналом, який від 2014 року захищав Україну на фронті. Вона зазначила, що співробітники ТЦК, який очолював її чоловік, "не "пакували" військовозобов'язаних", а завжди дотримувалися законодавства, і закликала ворогів не "жити життям сусіда", а звернути увагу на свою родину.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: 

ШУРИ-МУРИ В ТЦК! Спливли гарячі факти про скандального рівненського військкома 

У Мережі жвавовідреагували на поцілунки військкома у службовому кабінеті.

Згідно з відкритою інформацією, Олександр Ярмошевич одружений і має дитину.

Після скандалу Олександр Ярмошевич заявив, що написав рапорт і переводиться до бойової частини, де "з честю і гідністю буде нищити ворога".

Источник материала
Поделиться сюжетом