Віддав життя за Україну: на Черкащині попрощалися з захисником, який загинув під час відбиття ворожого штурму на Донеччині
Віддав життя за Україну: на Черкащині попрощалися з захисником, який загинув під час відбиття ворожого штурму на Донеччині

Віддав життя за Україну: на Черкащині попрощалися з захисником, який загинув під час відбиття ворожого штурму на Донеччині

У Катеринопільській територіальній громаді на Черкащині провели в останню путь українського військового Івановського Вадима Петровича. Герой віддав своє життя за незалежність нашої держави під час відбиття ворожого штурму на Донеччині.

Про це повідомили у пресслужбі громади. "Жителі Катеринопільської територіальної громади зі сльозами на очах і живим коридором встеленим квітами провели в останню земну дорогу відважного захисника, Героя-земляка, який боронив українську землю від російського окупанта - Івановського Вадима Петровича, який проживав у селі Розсохуватка", – йдеться в повідомленні.

Вадим Петрович народився 6 жовтня 1992 року у селищі Петрівка Луганської області. Після закінчення школи він став випускником Луганського вищого професійного училища автосервісу, де отримав спеціальність автослюсаря та посвідчення водія. Потім він відслужив строкову військову службу, проявивши справжню чоловічу гідність.

Починаючи з 2015 року, Вадим брав активну участь у антитерористичній операції АТО/ООС.

У 2020 році він вступив на військову службу за контрактом та служив старшим солдатом, стрільцем - зенітником у зенітному відділенні зенітно-ракетного взводу однієї з військових частин Збройних Сил України. Вадим мужньо стояв на захисті Батьківщини та понад усе вірив і наближав Перемогу. За віддану роботу він був нагороджений грамотами командира військової частини.

Вадим Петрович був не лише військовиком, а й щирим чоловіком, батьком, сином та братом. Його загибель на Донеччині 27 травня 2024 року стала великою втратою для всієї країни.

Українського захисника поховали з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі села Розсохуватка.

Нагадаємо, на фронті загинув військовий фотограф Арсен Федосенко. Працюючи на завданні, він отримав важке поранення внаслідок російського обстрілу КАБами.

Як повідомляв OBOZ.UA, у лікарні від отриманого на фронті поранення помер військовий із Київської області Вадим Лисак. Життя захисника України обірвалось 7 червня.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом