24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Коли грає Україна на Євро-2024: розклад матчів та суперники збірної України
Коли грає Україна на Євро-2024: розклад матчів та суперники збірної України

Коли грає Україна на Євро-2024: розклад матчів та суперники збірної України

До 1/8 фіналу вийдуть по дві найкращі збірні з кожної з шести груп, а також чотири найкращі володарі третіх місць.


Від 14 червня до 14 липня відбудеться фінальна частина Євро-2024 з футболу. Відомо, що матчі чемпіонату Європи гратимуть на 10 стадіонах у 10 німецьких містах: Берлін, Дортмунд, Дюссельдорф, Франкфурт-на-Майні, Гельзенкірхен, Гамбург, Кельн, Лейпциг, Мюнхен і Штутгарт.

З ким зіграє Україна на Євро-2024

Участь у турнірі візьмуть 24 європейські національні команди, серед яких і збірна України. Варто зауважити, що збірна України на Євро-2024 виступатиме у групі E, а її суперниками стануть команди Бельгії, Словаччини та Румунії, повідомляє УАФ.

Розклад матчів збірної України на Євро-2024:

Варто наголосити, що до 1/8 фіналу вийдуть по дві найкращі збірні з кожної з шести груп, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

Якщо Україна займе друге місце в групі, то 1 липня зустрінеться в Дюссельдорфі з другою командою групи D, до якої входять збірні Польщі, Нідерландів, Австрії та Франції. Фініш на першому або третьому місці збільшує кількість потенційних суперників.

Фінал Євро-2024 відбудеться 14 липня на Олімпійському стадіоні у Берліні.

Подальший графік матчів збірної України цього року / фото: Українська асоціація футболу

Українська асоціація футболу

Українська асоціація футболу (до травня 2019 року мала назву Федерація футболу України, ФФУ) — всеукраїнська громадська незалежна спортивна організація, заснована 13 грудня 1991 року. Головна мета її діяльності — забезпечення та сприяння зростанню рівня і масовості футболу в Україні. Цілі діяльності асоціації: забезпечення гідного представництва України у міжнародному футбольному співтоваристві; розвиток системи пропаганди й популяризації футболу. Член УЄФА і ФІФА від 1992 року, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом