Сюзанна Коллінз повертається у Панем: "Схід жнив" готує фанатів до нових Голодних ігор
Сюзанна Коллінз повертається у Панем: "Схід жнив" готує фанатів до нових Голодних ігор

Сюзанна Коллінз повертається у Панем: "Схід жнив" готує фанатів до нових Голодних ігор

Сюзанна Коллінз, авторка книг про Голодні ігри, повертається у світ Панему з новим романом "Схід жнив", який обіцяє бути захоплюючим продовженням її культової серії.

У цьому романі ми поринемо в події, які відбуватимуться за 24 роки до початку оригінальної історії, коли тільки-но починалися П'ятдесяті Голодні ігри.

Scholastic оголосили, що книга вийде 18 березня 2025 року, а Lionsgate, продюсери фільмів з "Голодних ігор", вже планують екранізацію, яка вийде в кінотеатрах 20 листопада 2026 року.

Голодні ігри

Режисером повернеться Френсіс Лоуренс, котрий працював над попередніми частинами, окрім першої.

Коллінз використовувала ідеї шотландського філософа XVIII століття Девіда Юма у своєму новому творі, висвітлюючи теми беззастережного підпорядкування та використання пропаганди для контролю мас. У її власних словах питання про реальність з кожним днем ​​стає все більш актуальним.

Голодні ігри / фото: кадр з фільму

"Голодні ігри" стали однією з найуспішніших франшиз кіноіндустрії, а Дженніфер Лоуренс у ролі Кітніс Евердін стала символом цієї історії. Адам Фогельсон, голова Lionsgate, висловив упевненість у таланті та уяві Коллінз, називаючи її "творчою північною зіркою".

З виходом нової книги та фільму з "Голодних ігор", світ знову порине у захоплюючу пригоду та дискусії про владу, пропаганду та людську природу.

Крім того, Знай.ua повідомляв, фанат подав на Мадонну до суду через те, що вона "сексуально провокувала" його на сцені.

Источник материала
Поделиться сюжетом