Дрони атакували Морозовськ в РФ: мешканці без світла, а влада звітує про "успіх"
Дрони атакували Морозовськ в РФ: мешканці без світла, а влада звітує про "успіх"

Дрони атакували Морозовськ в РФ: мешканці без світла, а влада звітує про "успіх"

Мешканці Морозовська залишились без світла після нічної атаки дронів, проте губернатор Ростовської області Василь Голубєв стверджує, що російські сили ППО повністю відбили масову атаку БпЛА у регіоні.

В російському місті Морозовську Ростовській області місцеві мешканці скаржаться на гучні вибухи та публікують фото, на яких видно пожежі у місті, де розташований аеродром, на якому дислокуються винищувачі бомбардувальник Су-34. Про це повідомив телеграм-канал Astra.

"Жителі Морозовська Ростовської області повідомили про вибухи. У місті пожежа", — йдеться у повідомленні.

Водночас губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що російські сили ППО повністю відбили масову атаку БпЛА на території регіону.

"Дрони знищено в районі кількох населених пунктів регіону. За попередніми даними, жертв немає. Наслідки на землі уточнюються", — написав Голубєв.

Крім того, російські пабліки повідомляють про те, що у жителів низки вулиць у Морозівську після атаки БпЛА зникло світло.

Зазначимо, що аеродром в Морозовську вже атакували дрони. Це відбулось У ніч з 4 на 5 квітня цього року. Тоді було поранено начальника штабу, співробітника ФСБ та ОМОНу. Один окупант загинув.

Нагадаємо, 13 червня у передмісті Шебекіно у Бєлгородській області РФ росіяни скинули на себе авіабомбу.

Пізно увечері 13 червня у Москві спалахнула пожежа на території дослідно-конструкторського бюро "Сухого", яке займається розробкою авіатехніки для війни в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом