Розкрито особливий звʼязок Кейт Міддлтон та королеви Єлизавети ІІ
Розкрито особливий звʼязок Кейт Міддлтон та королеви Єлизавети ІІ

Розкрито особливий звʼязок Кейт Міддлтон та королеви Єлизавети ІІ

Єлизавета ІІ пішла із життя у вересні 2022 року. Після цього її онук з дружиною стали принцом та принцесою Уельськими, а одного дня вони сядуть на британський престол.

Розкрито особливий зв’язок Кейт Міддлтон з покійною королевою Єлизаветою ІІ. Про це пише Daily Mail.

Річард Кей, головний редактор Daily Mail, зазначив: "Королева стала довіряти Кейт. Я не думаю, що вона насправді комусь довіряла за першим враженням, ми всі граємо те саме шоу, шоу підтримує королеву".

"Але з Кейт і королевою це було глибше, між ними була справжня бабусина прихильність", – додав редактор.

Інгрід Сьюард, королівська експертка і редакторка журналу Majesty, також помітила особливий звʼязок: "Я думаю, що королева побачила її силу та побачила, що вона турботлива людина, яка має дивовижну приналежність до обов’язку".

Кейт Міддлтон, принц Вільям та королева Єлизавета ІІ
Фото: Getty Images

Ще один експерт звернув увагу на рішення королеви Єлизавети ІІ зробити все можливе, аби дружина її онука почувала себе в монаршій родині якомога комфортніше.

"З самого початку в Кейт було набагато більше спільного з Єлизаветою. У них є щось таке, що має внутрішню врівноваженість і здатність керувати та викликати повагу", — зазначило джерело.

Кейт Міддлтон та королева Єлизавета ІІ
Фото: Getty Images

Окрім схожих рис характеру та прихильності одна до одної, Кетрін навіть після смерті бабусі чоловіка демонструє прихильність їй. Зокрема, вона носила сережки, які раніше належали Єлизаветі ІІ.

Нагадаємо, хто відвідає парад короля 15 червня 2024.

Також Фокус писав про стан хворого на рак короля Чарльза ІІІ.

Теги по теме
Кейт Миддлтон
Источник материала
Поделиться сюжетом