Українка з синдромом Дауна Софія Санчес вперше розкрила таємницю про "Барбі": я не знімалася в фільмі
Українка з синдромом Дауна Софія Санчес вперше розкрила таємницю про "Барбі": я не знімалася в фільмі

Українка з синдромом Дауна Софія Санчес вперше розкрила таємницю про "Барбі": я не знімалася в фільмі

15-річна Софія Санчес, яка знялася в "Переплутані при народженні" та "Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій", вперше розкрила таємницю свого дефіле на рожевій доріжці під час премʼєри стрічки "Барбі". Багато фанатів зірки вирішили, що вона зіграла в проєкті, проте це не так.

В ексклюзивному інтервʼю OBOZ.UA уродженка Дніпра з синдромом Дауна поділилася справжньою причиною. Вона з теплом згадує той вечір.

У липні минулого року Софія пройшлася перед камерами в Лос-Анджелесі на світовій премʼєрі фільму та зустрілася з головною героїнею Марго Роббі. Вона не коментувала це, тож підписники та ЗМІ вирішили, що українка була частиною касту.

Однак у юної зірки була інша ціль. Вона дійсно любить зніматися для великих екранів, але не цього разу.

"Насправді я не знімалася у фільмі "Барбі". Я просто пройшлася рожевою доріжкою на прем'єрі "Барбі" в Лос-Анджелесі в костюмі першої Барбі з синдромом Дауна. Це був найкращий вечір у моєму житті. Участь у зйомках фільму "Голодні ігри" можу охарактеризвати як веселий досвід та також один із кращих періодів", – розповіла Софія Санчес.

Того дня вона обрала кольорову сукню, як на справжній ляльці, яку доповнила білими чобітками та рожевими прикрасами.

"Моя мрія здійснилася! Яка честь представляти мою спільноту людей з синдромом Дауна на рожевій килимовій доріжці", – писала актриса.

Не пропустіть перше інтервʼю Софії Санчес українському виданню на сайті OBOZ.UA завтра вранці. Вона розповіла про бажання відвідати Україну, свою сімʼю в США та булінг через синдром Дауна.

Раніше OBOZ.UA писав, що відомо про підтримку юною знаменитістю з Дніпра своєї рідної країни під час війни. Вона прославилася в США, але не забула про батьківщину.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом