Помер пес Деріла із серіалу "Ходячі мерці": актор показав милі фото з улюбленцем
Помер пес Деріла із серіалу "Ходячі мерці": актор показав милі фото з улюбленцем

Помер пес Деріла із серіалу "Ходячі мерці": актор показав милі фото з улюбленцем

Улюбленець фанатів серіалу "Ходячі мерці" пес Деріла (справжнє ім'я Сьомі) помер у ніч з 13 на 14 червня. Він прожив лише 7 років, що для його породи – бельгійський малінуа – замало, адже зазвичай їх термін життя складає понад 10 років. Причину смерті актор Норман Рідус, який зіграв Деріла в серіалі, не розголошує.

Севен з’являвся у 25 серіях "Ходячих мерців", починаючи з 9 сезону, який вийшов на екрани у 2018 році. Тоді собаці був лише рік, і з того часу він полюбився не лише фанатам, а й акторам. Так, Норман Рідус опублікував в Instagram щемкі фото із серіальним компаньйоном.

"Буду сумувати за тобою, Севене. Найкращий телевізійний приятель", – підписав він спільне фото команди із псом.

Про втрату чотирилапого друга повідомили й на офіційній Instagram-сторінці серіалу. "Спочивай з миром, найкращий хлопчику у Всесвіті "Ходячих мерців", Севене", – йшлося в повідомленні.

У кінострічці Севен був собакою-компаньйоном Деріла і мав прізвисько "Пес". За сюжетом тварина спочатку належала його коханій Лії, яку зіграла акторка Лінн Коллінз. Після того, як дівчина безслідно зникла, Деріл вирішив взяти опіку над чотирилапим.

"Мені це подобається. Я вважаю, що він найрозумніший актор, який у нас є. Днями ми зняли сцену, яка в результаті виявилася протилежною тому, що мала бути, тому що пес просто хотів зробити щось інше, і це вийшло. Напевно, він буде вести шоу! Мені теж це подобається", – розповідав у 2018 році Норман Рідус в інтерв'ю ComicBook.

Востаннє пес Деріла з’являвся у фіналі серіалу у листопаді 2022 року.

Раніше OBOZ.UA писав, що помер пес Кабосу, який був не лише відомим мемом, а й обличчям криптовалюти Dode.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом