Топ-10 найбезпечніших авто для молодої родини з дітьми
Топ-10 найбезпечніших авто для молодої родини з дітьми

Топ-10 найбезпечніших авто для молодої родини з дітьми

Обирати автомобіль – це загалом непросте завдання. Але якщо потрібно придбати транспортний засіб для родини з дітьми, то воно ще більше ускладняється.

Гарний сімейний автомобіль повинен бути надійним, достатньо просторим та безпечним. Щоб вам було легше знайти саме те, що потрібно, компанія Nationwide Vehicle Contracts, яка спеціалізується на оренді автомобілів, поділилася добіркою найкращих моделей.

Всі ці авто отримали найвищий бал в рейтингу Euro NCAP, що оцінює безпеку авто в чотирьох категоріях: дорослий пасажир, дитина, захист пішоходів і система безпеки, яка включає технології допомоги водієві та запобігання аварій.

Volvo XC40

Volvo має репутацію одного з найбезпечніших виробників автомобілів.

Під час тестування XC40 отримав вражаючі 97% щодо захисту дорослих, 87% щодо захисту дітей і мав високі результати, 71% і 77% відповідно, щодо захисту пішоходів і системи безпеки.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai отримав високі бали в усіх категоріях, зокрема за системою безпеки з результатом 95%.

Завдяки системі попередження про лобове зіткнення, системі попередження про виїзд зі смуги руху, заднім датчикам паркування тощо, Nissan Qashqai є одним із найкращих автомобілів у своєму класі.

Volkswagen Taigo

Taigo отримав високі оцінки в рейтингу безпеки дорослих та дітей, 94% та 84% відповідно, що робить його одним із найбезпечніших компактних сімейних SUV.

Його оцінка для пішоходів склала 71%, а допоміжну систему безпеки оцінили на 70%.

Audi Q4 e-tron Estate

Під час випробувань автомобіль отримав п’ятизірковий статус, набравши 94% безпеки для дорослих і 89% щодо захисту дітей.

Попри те, що Q4 e-tron отримав менші показники по безпеці пішоходів – 66%, його система безпеки в цілому отримала 80% завдяки інноваційній системі Audi Pre sense.

Cupra Formentor

Якщо ви шукаєте спортивний позашляховик, який чудово керується та є безпечним, зверніть увагу на новий Cupra Formentor.

Він є одним із найбезпечніших сімейних автомобілів у своєму класі. Щодо захисту дорослих пасажирів він отримав 93%, а дітей – 88%.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson показав хороші результати, а саме 86% та 87% безпеки дорослих та дітей, 66% щодо захисту пішоходів та 76% щодо системи безпеки в цілому.

Завдяки семи подушкам безпеки в стандартній комплектації, асистенту дальнього світла, монітору сліпих зон і асистенту руху по трасі з технологією запобігання зіткненням авто є чудовим вибором для молодих сімей.

Nissan Juke

Цей компактний позашляховик отримав достойну оцінку: 94% для дорослих пасажирів, 85% для дітей, 81% щодо пішоходів і 73% для системи безпеки. 

Варто відзначити інноваційну систему Nissan у сфері інтелектуальної мобільності з виявленням велосипедистів, пішоходів і надійною високоміцною конструкцією автомобіля для захисту від зіткнення.

Volkswagen Golf Hatchback

Volkswagen Golf отримав 95% щодо захисту дорослих пасажирів, 89% щодо дітей, 76% щодо пішоходів і 78% щодо технологій безпеки.

Автомобіль має чимало корисних функцій, наприклад, інтелектуальну систему реагування на зіткнення, контроль тиску в шинах тощо.

Volkswagen Tiguan

У випробуваннях безпеки NCAP Volkswagen Tiguan отримав 96% балів серед дорослих пасажирів і 84% балів серед дітей, що зробило його одним із найбезпечніших автомобілів Європи.

Авто може похвалитися першокласним пакетом функцій безпеки, включно з високоефективним ременем безпеки, інноваційною системою допомоги водієві тощо.

Ford Focus Hatchback

Характеристики безпеки Ford Focus неперевершені, тому не дивно, що він отримав п’ять зірок у рейтингу безпеки Euro NCAP під час останніх тестів.

Автомобіль має чудову систему запобігання зіткненням та технологію виявлення пішоходів. Якщо водій не реагує на попередження, то авто самостійно тисне на гальма. 

Раніше OBOZ.UA розповідав про нові доступні моделі Jeep.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом