Топ-5 автомобільних брендів із ненадійними двигунами: купувати не рекомендується
Топ-5 автомобільних брендів із ненадійними двигунами: купувати не рекомендується

Топ-5 автомобільних брендів із ненадійними двигунами: купувати не рекомендується

Купуючи автомобіль, ми розраховуємо, що він буде надійним і якомога довше прослужить нам без ремонту. Але деякі бренди відомі тим, що їхні авто потребують обслуговування частіше. Особливо прикро, коли це стосується двигуна.

Експерти видання msn.com назвали п’ятірку автобрендів, двигуни яких виходять з ладу найшвидше і найчастіше. Це недорогі авто, на ремонт яких ви швидко витратите зекономлені кошти.

Land Rover

Автомобілі цієї марки часто вимагають високих витрат на технічне обслуговування. А ще вони страждають через часті проблеми з двигуном. Серед найбільш типових проблем витік мастила, поломка ланцюга ГРМ та перегрів.

Subaru

Незважаючи на те, що японський автоконцерн випустив кілька автомобілів гарної якості, купівля старої Subaru може бути не найкращою ідеєю. Деякі моделі схильні до виходу з ладу прокладки головки блоку циліндрів і проблем з системою запалювання.

Mazda

Любителі спортивного стилю водіння завжди звертають увагу на машини бренду. Але у тих є одна спільна проблема – слабка довговічність двигуна. Нерідко на машинах Mazda виникають проблеми з турбокомпресорами і ланцюгами ГРМ.

Volvo

Продукція шведського автоконцерну часто входить в топи найбільш безпечних автомобілів. Але у деяких моделей часто спостерігаються проблеми з двигуном. Серед типових несправностей – поломки електричної системи, відмови турбокомпресора, вихід з ладу електроніки і раптова втрата потужності двигуна.

Alfa Romeo

Італійський стиль у цих машинах часто поєднується із проблемами з надійністю двигуна. Також Alfa Romeo часто критикують за недоліки паливної системи та електричні несправності. Деякі моделі з 2017 по 2018 рік навіть були відкликані через пропуск запалювання в двигуні, а відмови електрики та антиблокувальної системи гальм.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які недорогі кросовери стануть найкращим вкладенням коштів.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом