У Шебекіно обвалилася багатоповерхівка, загинуло четверо людей
У Шебекіно обвалилася багатоповерхівка, загинуло четверо людей

У Шебекіно обвалилася багатоповерхівка, загинуло четверо людей

У російському Шебекіно обвалився під'їзд багатоповерхового будинку, внаслідок чого загинули четверо людей. Місцева влада заявила, що місто опинилося під обстрілом. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі губернатор Білгородської області Росії В'ячеслав Гладков.

- У Шебекіному на місці зруйнованого під'їзду у п'ятиповерховому будинку завершено пошуково-рятувальні роботи. З-під завалів вдалося підняти останки 4 людей, – написав російський чиновник.

За його словами, одна з постраждалих померла у лікарні після операції. У жінки кілька разів зупинялося серце.

- На жаль, ще одна загибла – жінка, яку доправили до обласної лікарні. Вона була прооперована. Кілька разів у неї зупинялося серце і медики проводили реанімаційні заходи. Тяжкість поранень була не сумісна з життям, - зазначив він.

  • 14 червня Міноборони РФ звітувало про збиття вночі 87 дронів над територією РФ та тимчасово окупованого Криму. Сімдесят із них – нібито над Ростовською областю. Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив про атаку на нафтобазу. Також у Москві спалахнула пожежа на підприємстві, що спеціалізується на виготовленні авіатехніки, зокрема літаків типу Су.
  • 9 травня російські пабліки заявили про атаку українських безпілотників на нафтобазу в селі Юрівка під Анапою Краснодарського краю РФ та прикордонний Бєлгород. В останньому лунали вибухи та вирувала пожежа.
  • 8 червня на території аеродрому "Ахтубінськ" в Астраханській області Росії пролунали вибухи. В результаті отримав поразку багатоцільовий винищувач Су-57. У ГУР заявили, що цей випадок поразки Су-57 є першим в історії.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом