Зливи знову накриють Україну: в яких областях прогнозують негоду
Зливи знову накриють Україну: в яких областях прогнозують негоду

Зливи знову накриють Україну: в яких областях прогнозують негоду

У неділю, 16 червня, в Україні прогнозуються значні опади, зокрема зливи та грози. Загалом по країні очікується хмарна погода з проясненнями.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. По всій країні, за винятком західних областей, очікуються дощі, місцями грози.

У більшості південних, центральних та Харківській областях прогнозуються значні опади. Вдень можливий град та шквали зі швидкістю 15-20 м/с.

Вітер переважатиме північно-східний з переходом на південно-західний, швидкість вітру становитиме 5-10 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від 12 до 17 градусів тепла, у західних областях буде дещо прохолодніше – від 8 до 13 градусів. Вдень очікується температура 20-25 градусів, а у східних та південних областях – 23… 28 градусів тепла.

Варто зазначити, що Київ у суботу, 15 червня, після обіду накрило дощем. Внаслідок негоди підтопило деякі вулиці міста, а через велику кількість опадів вода буквально фонтаном била із зливоприймачів.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, у Києві в середу, 12 червня, зафіксували рекорд добової кількості опадів – 50,1 мм. Це на 25,5 мм більше, ніж було 1891 року для цього дня.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом