24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Alyona Alyona показала, як відсвяткувала 33-річчя на фронті
Alyona Alyona показала, як відсвяткувала 33-річчя на фронті

Alyona Alyona показала, як відсвяткувала 33-річчя на фронті

Українська реперша Alyona Alyona, яка у дуеті із Jerry Heil представляла Україну на "Євробаченні-2024", вирушила на фронт у день свого народження. Своє 33-річчя артистка відзначила серед бійців Збройних сил України. Про це вона розповіла у своєму Інстаграмі.

- Сьогодні у мене день народження! Символічно цього року я приїхала його святкувати разом із "Культурним десантом" до військових на фронті та співати для них, адже за кожен свій прожитий день сьогодні я завдячую саме їм!, - написала реперша.

Alyona Alyona подякувала колегам і шанувальникам за всі отримані привітання. Також реперша звернулася до фанатів із важливим проханням: щоб допомогти військовим, вона попросила подарувати їй кілька гривень для закупівлі коштів РЕБ для захисників.

Alyona Alyona та Jerry Heil виступили у фіналі Євробачення-2024 під номером 2, виконавши трек Teresa & Maria. Дует отримав 453 бали (146 від журі та 307 від глядачів), посівши 3-е місце у турнірній таблиці. Переможцем конкурсу став представник Швейцарії Nemo. Він перша небінарна особа в історії конкурсу, яка виграла кришталевий мікрофон.

Фото: instagram.com/stories/alyona.alyona

Фото: instagram.com/stories/alyona.alyona

  • 14 травня переможці "Євробачення-2024" зі Швейцарії Nemo висловили своє захоплення українським дуетом Alyona Alyona та Jerry Heil і заявили, що хотіли б приїхати в Україну, як тільки завершиться повномасштабне вторгнення РФ. За словами Nemo, вони настільки потоваришували з нашими конкурсантками, що замислюються про колаборацію.
  • 18 травня Вєрка Сердючка на концерті в Osocor Residence у Києві виконала кавер на хіт Teresa & Maria дует Alyona Alyona та Jerry Heil. Також артистка подякувала дівчатам зі сцени за чудовий результат на "Євробаченні".
Источник материала
Поделиться сюжетом