Гвоздик програв у чемпіонському бою. Відео
Гвоздик програв у чемпіонському бою. Відео

Гвоздик програв у чемпіонському бою. Відео

Знаменитий український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20–2, 16 KO) програв за очками Девіду Бенавідесу зі США (28–0, 24 KO) та не зміг завоювати вакантний тимчасовий титул WBC. Со-головна подія шоу на арені MGM Grand у Лас-Вегасі завершилася з рахунком 116-112, 117-111 та 119-109.

Американець дуже агресивно розпочав 12-раундовий поєдинок, з перших хвилин захопивши ініціативу. Український боєць здебільшого ховався за блоком, намагаючись упіймати зустрічним ударом. Бенавідес працював "по поверхах", створюючи проблеми Олександру ударами по корпусу.

Девід грамотно пресингував, блискавично розгортаючи свої атаки, чим повністю позбавив Гвоздика дистанції. 37-річний харків'янин щоразу пропускав "плюхи", практично не використовуючи праву руку в нападі, задовольняючись лише джебами.

При рівній кількості викинутих ударів, лідер робив це зі значно більшою точністю. Бенавідес демонстрував найвищу швидкість та кути атак.

До 8-го раунду боксер із США трохи видихнувся, після чого бій вирівнявся. Вже Гвоздик зміг показати свої фірмові влучення, проте на результат це не вплинуло.

Як повідомляв OBOZ.UA, Гвоздик свій минулий бій провів 1 жовтня 2023-го, здобувши 16 дострокову перемогу у професійній кар'єрі. На боксерському шоу в американському Лас-Вегасі 36-річний уродженець Харкова переміг технічним нокаутом Ісаака Родрігеса (28-4, 22 КО) із Бразилії.

До цього Олександр Гвоздик не боксував 3 роки, завершивши кар'єру, але в лютому 2023-го повернувся у ринг, перемігши за очками мексиканця Жозуе Обандо (20-35-2, 15 КО).

Потім Олександр провів успішний бій із представником Латвії Річардса Болотнікса (19-7-1, 8 КО).

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом