Макіяж для початківців: зіркова візажистка поділилася 8 важливими порадами
Макіяж для початківців: зіркова візажистка поділилася 8 важливими порадами

Макіяж для початківців: зіркова візажистка поділилася 8 важливими порадами

Макіяж — це мистецтво. Воно дозволяє кожній жінці підкреслити свою природну красу, проявити індивідуальність і почуватися впевнено.

У сучасному світі, де краса та догляд за собою стали невід'ємною частиною повсякденного життя, вміння наносити макіяж стало необхідність. Тому відома візажистка Пеназ Мітуджі поділилася основними порадами для початківців.

Для тих, хто не використовує макіяж або робить його дуже рідко, процес нанесення косметики може здатися складним і заплутаним. Однак якщо дотримуватися декількох правил, то у вас неодмінно все вийде.

Очищення обличчя

Перший і найважливіший крок до ідеального макіяжу — це підготовка шкіри. Ретельно очищайте обличчя, використовуйте тонік та зволожувальний крем, щоб підготувати шкіру до нанесення косметики.

Якість

Якісні пензлі та засоби для макіяжу можуть істотно вплинути на ваш вигляд. Вони забезпечують кращий контроль і більш природне покриття.

Тип шкіри

Перш ніж купувати косметику зрозумійте, який у вас тип шкіри. Придбайте безмасляні формули для жирної шкіри, зволожувальні основи для сухої шкіри та мінеральну косметику для чутливої ​​шкіри. Також визначте свій підтон, щоб тональний крем не виглядав надто блідим, сірим або жовтим.

Змішування

Щоб отримати природний і бездоганний вигляд, приділіть достатню кількість часу розтушовуванню.

Брови

Доглянуті брови обрамляють ваше обличчя та доповнюють ваш образ. Використовуйте олівець для брів або пудру на один тон світліше кольору вашого волосся.

Також не змінюйте надто сильно форму та густину брів, щоб зберегти натуральний вигляд.

Тіні

Почніть з нейтральних відтінків тіней, які доповнюють ваш колір і форму очей. Також не намагайтеся змінити свої природні риси, а знайдіть той спосіб нанесення косметики, який буде їх підкреслювати.

Губи

Вибирайте кольори помад, які підходять вашому тону шкіри. Також завжди починайте макіяж губ з нанесення олівця на контур, щоб запобігти розмазуванню.

Практика

Макіяж – це мистецтво, яке вимагає практики. Не впадайте у відчай якщо у вас щось не вийшло з першого разу. Експериментуйте з різними образами та техніками, щоб знайти те, що вам найкраще підходить.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як уникнути помилок при оформленні брів.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом