24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Син Кейт Міддлтон помітив цікавий момент під час першої у 2024 році появи принцеси на публіці: 10-річний Джордж був збентежений
Син Кейт Міддлтон помітив цікавий момент під час першої у 2024 році появи принцеси на публіці: 10-річний Джордж був збентежений

Син Кейт Міддлтон помітив цікавий момент під час першої у 2024 році появи принцеси на публіці: 10-річний Джордж був збентежений

Під час першої у 2024 році появи Кейт Міддлтон на публіці на Trooping the Colour на честь день народження короля Чарльза III її старший син, принц Джордж, помітив цікаву деталь того дня. Публіка, яка зібралася у центрі Лондона була неймовірно щаслива нарешті побачити принцесу після численних песимістичних чуток та її відсутності на людях протягом 6 місяців через лікування раку.

У суботу, 15 червня, на захід Trooping the Colour Кейт Міддлтон із трьома своїми дітьми – принцами Джорджем і Луї та принцесою Шарлоттою – їхали в кареті до Букінгемського палацу та за традицією махали руками в знак привітання та посміхалися шанувальникам. Тоді старший 10-річний син Джордж зауважив, що люди були раді нарешті побачити принцесу Уельську живою, хоч поки що не цілком здоровою, пише Daily Mail.

Кейт Міддлтон все ще проходить профілактичне лікування раку, тому виходи в люди їй даються складно. Це було помітно в певні моменти, коли принцеса не посміхалася і часто поринала у власні думки. Тоді, щоб підбадьорити її, доки вони їхали в кареті, принц Джордж сказав: "Усі вони [шанувальники] мають такий щасливий вигляд", передає читачка по губах Джульєтта Салліван.

Принца Вільяма на той час із родиною в кареті не було. Маючи звання офіцера він взяв участь у параді верхи на коні.

Під час Trooping the Colour Кейт Міддлтон чимало часу проводила з дітьми, була увесь час поруч з ними та відповідала на їхні питання. Під час параду кінної гвардії 6-річний принц Луї не зміг спокійно споглядати на балконі за шоу, адже його найбільше цікавив шнурок для штор.

"Ти знаєш, як їх роблять, мамо?" – запитав тоді Луї, не перестаючи розглядати цікавинку.

Кейт Міддлтон зникла з публічного простору після Різдва. Палац повідомляв, що принцеса має перенести операцію на черевній порожнині, і тому до Великодня буде відсторонена від роботи. Вже згодом, у березні, вона у відеоформаті повідомила, що має пройти профілактичне лікування онкології, але конкретний його тип так і не назвала.

З того часу принцеса Уельська більше не з'являлася на публіці, що турбувало королівських фанатів та провокувало створення чуток щодо її самопочуття та здоров'я. Однак напередодні вона опублікувала в соцмережах звернення, де розповіла, що готова з'явитися на публіці, хоч це потребуватиме чималих зусиль. Ба більше, протягом літа принцеса сподівається частково повернутися до своїх обовʼязків поза межами дому. Вона вперше розсекретила, що лікування триватиме ще кілька місяців, а не до кінця року, як вважали раніше.

Як повідомляє OBOZ.UA, свого слова Міддлтон стримала та з'явилася на військовому параді Trooping the Colour у суботу, 15 червня. Герцогиня була на балконі під час традиційного сімейного виходу до публіки. Її оточували діти, чоловік, король і королева-консорт.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом