45-річна Рейчел МакАдамс у напівпрозорій чорній сукні вийшла на червону доріжку
45-річна Рейчел МакАдамс у напівпрозорій чорній сукні вийшла на червону доріжку

45-річна Рейчел МакАдамс у напівпрозорій чорній сукні вийшла на червону доріжку

Колишня дівчина Раяна Гослінга не так часто з'являється на публіці. На церемонію престижної премії вона прийшла в супроводі своїх батьків.

Канадська актриса театру і кіно Рейчел МакАдамсмала неймовірно стильний вигляд, коли 16 червня з'явилася на червоній доріжці 77-ї щорічної премії Tony Awards 2024. Вона була номінована на найкращу жіночу роль у виставі "Мері Джейн". Церемонія нагородження відбувалася в Театрі Девіда Коха в Лінкольн-центрі в Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

45-річна зірка кіноекрану привертала увагу в обтислій напівпрозорій чорній сукні до підлоги на тонких бретелях з атласною обробкою кольору слонової кістки на асиметричному вирізі. Рейчел доповнила гламурний образ чорними босоніжками з пряжками на високих підборах. До вбрання акторка підібрала шикарні прикраси з дорогоцінним камінням: довгі сережки, кілька каблучок і браслетів. МакАдамс нанесла сяючий макіяж, підкресливши очі димчастими тінями і чорною тушшю, а губи нафарбувала рожевою помадою. Її каштанове волосся було розділене посередині й укладене м'якими хвилями.

Актриса Рейчел МакАдамс із батьками
Фото: Getty Images

На заході знаменитість з'явилася в компанії своїх батьків Ленса і Сандри МакАдамс. Її батько мав елегантний вигляд у зшитому на замовлення чорному смокінгу, білій сорочці та чорній краватці-метелику. Мама для святкового виходу вибрала сріблясто-сірий піджак з блискучою обробкою, чорну блузку і чорні штани з елегантним візерунком з паєток.

Батьки Рейчел були в однакових стильних чорних сонцезахисних окулярах. Вони, мило посміхаючись, позували для фотографій разом зі своєю донькою.

Раніше, Фокус писав про те, що Рейчел МакАдамс вперше помітили з дітьми і коханим. Рейчел, яка донедавна насолоджувалася перервою в акторській діяльності, була помічена зі своїм партнером, сценаристом Джеймі Лінденом, і їхніми сином і дочкою.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом