Путініст Григорій Лепс одружується з 18-річною студенткою - росЗМІ
Путініст Григорій Лепс одружується з 18-річною студенткою - росЗМІ

Путініст Григорій Лепс одружується з 18-річною студенткою - росЗМІ

Григорій Лепс зробив своїй молодій обраниці пропозицію руки і серця.

Російський співак Григорій Лепс, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, можливо, незабаром одружиться зі студенткою Авророю Кіба, яка молодша за нього на 43 роки.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, путініст уже подарував обручку молодій пасії за 30 мільйонів рублів.

"Нещодавно Гриша зробив їй пропозицію, подарував каблучку Graff зі значним діамантом. Тепер ось чекаємо весілля, Лепс вирішив одружитися", - зазначив інсайдер видання.

Як стало відомо, співак познайомився з Авророю через її маму Тетяну Кіба, і вона особисто дозволила 61-річному артистові доглядати за дочкою.

"Чесно кажучи, не розуміємо, навіщо Гриші це весілля, адже Аврора така юна. Але Лепсу цей роман пішов на користь: він кинув пити, зайнявся спортом", - заявили друзі любителя Путіна.

Хто такий Григорій Лепс?

Григорій Лепс - радянський і російський естрадний співак (артист-вокаліст), музикант, композитор, музичний продюсер; народний артист Російської Федерації (2022), заслужений артист Республіки Інгушетія (2004), народний артист Карачаєво-Черкеської Республіки (2015).
16 грудня 2022 року на тлі вторгнення Росії в Україну внесений до списку санкцій Євросоюзу за публічну підтримку війни. 21 грудня 2022 року до санкцій приєдналася Швейцарія. 7 січня 2023 року занесений до санкційного списку України.

Григорій Лепс - останні новини за темою

Зазначимо, раніше Алан Бадоєв розповів, як путініст Лепс обхаркав декорації просто на знімальному майданчику. У розмові з Дмитром Гордоном Бадоєв поділився, що Григорій Лепс ніколи не був хорошою людиною.

А також Григорій Лепс відвідав Луганськ, де під час виступу в Палаці культури імені Леніна виконав заїжджені пісні голосом, що зривається. Пізніше він дав інтерв'ю для росЗМІ, фрагментами якого він поділився в соціальних мережах.

Источник материала
Поделиться сюжетом