Унікальний позолочений суперкар за $4 мільйони згорів дотла на трасі
Унікальний позолочений суперкар за $4 мільйони згорів дотла на трасі

Унікальний позолочений суперкар за $4 мільйони згорів дотла на трасі

Koenigsegg Jesko Attack Nur Edition коштував 4 мільйони доларів і був оздоблений натуральним золотом. 1600-сильний суперкар здатен розвинути швидкість понад 500 км/год.

У Греції згорів суперкар Koenigsegg Jesko у ексклюзивній версії Attack Nur Edition. Автомобіль повністю знищений та не підлягає відновленню. Фото й відео з місця аварії опублікували на сторінці supercar.fails у Instagram.

Врятувати авто не вдалося

Шведський суперкар Koenigsegg із невідомих причин зайнявся на трасі поблизу Афін. Карбонове авто дуже швидко вигоріло і від нього залишився лише остов. На щастя, водій не постраждав.

Важливо Клуб 340 км/год: найшвидші автомобілі в Україні (фото)

Koenigsegg Jesko Attack Nur Edition – особлива лімітована версія моделі. Купе прикрасили натуральним золотом, також чимало декору із нефарбованого карбону. За унікальне авто заплатили 4 мільйони доларів.

Koenigsegg Jesko Attack Nur Edition прикрасили натуральним золотом

Суперкар Koenigsegg Jesko Attack – один із найшвидших автомобілів у світі. Шведське купе оснащене 5,0-літровим V8 твін-турбо, який розвиває 1600 к. с. і 1500 Н∙м та може працювати на бензині або етанолі.

Koenigsegg Jesko Attack здатен розігнатися до 100 км/год за 2,5 с і розвинути понад 500 км/год. Koenigsegg готується встановити новий світовий рекорд швидкості серед серійних авто.

Між іншим, недавно японський суперкар побив рекорд швидкості для електромобілів — розинув 438,7 км/год.

Також Фокус писав, що в Канаді розбили в ДТП рідкісний 1000-сильний спорткар Dodge.

Теги по теме
ДТП пожар
Источник материала
Поделиться сюжетом