Анджеліна Джолі показала на публіці нове татуювання
Анджеліна Джолі показала на публіці нове татуювання

Анджеліна Джолі показала на публіці нове татуювання

Знаменитість давно відома своєю любов'ю до малюнків на тілі та має безліч татуювань.

49-річна американська акторка Анджеліна Джолі, яка відома своєю любов'ю до малюнків на тілі, на 77-й щорічній церемонії вручення премії "Тоні" 2024 року постала на килимовій доріжці з новим татуюванням на грудях. На знімках, які облетіли ЗМІ, на її грудях можна побачити малюнок ластівки в польоті.

Зазвичай ластівки символізують свободу, любов, а також вірність.

Знаменитість вважала за краще не додавати в татуювання ніяких яскравих деталей і натомість вибрала просте чорне чорнило.

Нове татуювання Анджеліни Джолі
Фото: Getty

Кількома місяцями раніше, у квітні, під час прем'єри мюзиклу "Аутсайдери у Великому Яблуці" актриса показала ще одне татуювання, яке зробила на лівому передпліччі.

Слова "Stay Gold", написані курсивом, багато хто сприйняв як відсилання до бродвейської постановки. Цю фразу вимовляє персонаж Джонні під час розмови з Понібоєм як нагадування про те, що потрібно залишатися вірним собі.

Але і це — не всі тату актриси, зроблені останнім часом. У серпні минулого року вона вперше нанесла загадкові малюнки на кожен зі своїх середніх пальців, які зробив тату-майстер MR.K. Тоді він завантажив зображення її рук, але приховав малюнки, розмивши татуювання.

Нещодавно Джолі набила нові малюнки на пальцях рук

"Досі не можу повірити, що я справді схопив її за руку і зробив їй татуювання. Вгадайте, що в неї на долоні?" — написав він. Коли фанати припустили, що це має відношення до її запеклої судової тяганини з колишнім чоловіком Бредом Піттом, майстер не витримав і заявив, що це жодним чином не пов'язано з колишнім чоловіком зірки.

Перш за все, мені шкода, що є всі ці погані припущення, і я щиро перепрошую у @angelinajolie за стрес, який міг їй заподіяти. Це татуювання являє собою два кинджали в геометричній і абстрактній формі / нічого спільного з релігією або хрестом", — підкреслив татуювальник.

Деякі з інших татуювань Джолі включають бенгальського тигра, хрест, кхмерське письмо, а також географічні координати її дітей.

Ще 2020 року Джолі розповідала про своє ставлення до малюнків на тілі:

"Я люблю їх. Це боді-арт. Я не думаю, що це ненормально, що хтось, хто проводить своє життя в шкурах інших, хоче заявити права на свою власну, позначаючи на ній речі, які для них важливі".

Раніше Фокус писав, що Анджеліна Джолі вийшла на червону доріжку разом зі своєю дочкою Вів'єн, яка тепер просить писати її прізвище як Джолі. Таким чином вона слідом за своїми старшими сестрою і братами відмовилася від прізвища батька Бреда Пітта. У ЗМІ неодноразово припускали, що таким чином Енджі мстить колишньому.

Источник материала
Поделиться сюжетом