Чоловік зняв шпалери у домі своїх батьків і тепер боїться заходити всередину
Чоловік зняв шпалери у домі своїх батьків і тепер боїться заходити всередину

Чоловік зняв шпалери у домі своїх батьків і тепер боїться заходити всередину

Автор таємничого послання приклеїв його до стіни над дверною коробкою й непомітно зафарбував.

Чоловік не на жарт злякався, коли знайшов під старими шпалерами у своїй дитячій кімнаті серію моторошних малюнків. Це змусили його задуматися, що житло прокляте. Щоб з’ясувати правду, він звернувся за допомогою до людей на одному з тематичних Reddit-форумів.

Чоловік, який не називає свого імені, нещодавно зайнявся ремонтом в батьківському домі. Коли він почав знімати старі шпалери, то не міг повірити своїм очам.

"Знайшов у своїй дитячій спальні цю записку, що вона означає?" — запитав він у користувачів мережі.

Пожовтілий від часу папір був вкритий загадковими діаграмами та символами з таємничими підписами. Невідомий автор таємничого послання приклеїв його до стіни над дверною коробкою й непомітно зафарбував.

"Я вважаю, що це прокляття. Мама каже, що таке могла зробити наша тітка. Хто-небудь знає, що означають ці символи або чим вони загрожують мешканцям будинку?" — написав автор допису на Reddit.

Загадкова записка

У коментарях під опублікованою фотографією почалось активне обговорення. Користувачі мережі висловлюють дуже несподівані припущення, а дехто просто жартує.

  • "Малюнок, який ви знайшли, схоже, є колекцією окультних символів та знаків, які часто використовуються в різних містичних і езотеричних практиках. Бачу символи стихій, ангельських імен та божеств";
  • "Ключі Соломона, скрижалі Гермеса, енохіанські печатки";
  • "Окультизм вікторіанської епохи";
  • "Архангельські печатки Гавриїла, Уріїла і Рафаїла. Це несе добро".

Пізніше чоловік подякував людям за допомогу в розгадуванні таємниці, але зазначив, що не вірить у такі речі.

"Дякую всім, хто це прочитав, я не вірю в магію, просто стало цікаво, що це означає", — прокоментував він.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що студенти університету були вражені, коли відчинили таємничі двері у своїй кімнаті в гуртожитку й побачили моторошну сцену, наче з фільму жахів. На стіні таємної схованки вони помітили відбитки рук, розмазані фальшивою кров'ю, і короткий напис.

А от у британському селі Норбері місцеві жителі знайшли у чагарниках покинутий будинок, куди після смерті останніх власників, тобто з минулого віку, ніхто не заходив. Складається враження, що там зупинився час.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом