Копія батька. У мережі порівняли принцесу Шарлотту з юним принцом Вільямом
Копія батька. У мережі порівняли принцесу Шарлотту з юним принцом Вільямом

Копія батька. У мережі порівняли принцесу Шарлотту з юним принцом Вільямом

У мережі активно обговорюють схожість принца Вільяма та його 9-річної донечки принцеси Шарлотти. Минулих вихідних королівська сім'я порадувала фотографів своєю присутністю на параді Trooping The Colour. На урочистостях помітили навіть Кейт Міддлтон, яка не з'являлася на публіці з грудня минулого року.

Увага підданих була прикута не тільки до подружжя Уельських, а й до їхніх дітей, зокрема до юної Шарлотти. На одному з фото можна побачити, наскільки принцеса схожа на Вільяма: риси обличчя дівчинки подібні до татових, пише HELLO

Тим часом інші королівські піддані поділилися зображенням Шарлотти у кареті. Поруч користувачі помістили фото принца, зроблене у 2001 році, коли йому було близько 15 років. "Вона справді його міні-копія, і він схожий на свою покійну матір, тому Шарлотта теж схожа на бабусю Діану", – прокоментував один із шанувальників у соціальних мережах. "Вона справді дочка свого батька", – погодився інший.

Принц Вільям навіть прийняв свою дитячу фотографію за знімок Шарлотти, коли відвідав Бредфорд у 2020 році. Після підтвердження того, що на фото дійсно зображений він, а не маленька донька, він сказав: "Боже, так схоже на Шарлотту. Це неймовірно, я такого раніше не бачив. Дуже схожі".

Герцог Кембриджський надзвичайно схожий на свою покійну матір Діану. Чимало фанатів королівської сім’ї також прокоментували схожість Шарлотти на її бабусю.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як син Кейт Міддлтон помітив цікавий момент під час першої у 2024 році появи принцеси на публіці: 10-річний Джордж був збентежений.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом