Леді Габріелла в елегантному вбранні вийшла у світ після трагічної смерті чоловіка
Леді Габріелла в елегантному вбранні вийшла у світ після трагічної смерті чоловіка

Леді Габріелла в елегантному вбранні вийшла у світ після трагічної смерті чоловіка

Леді Габріелла разом із членами королівської сім'ї була присутня на старті перегонів у Беркширі. На вихідних вона відвідала Trooping the Color.

Леді Габріелла Кінгстон, уроджена Віндзор, 18 червня несподівано з'явилася в готелі Royal Ascot. Дочка кузена покійної королеви Єлизавети після смерті чоловіка Томаса Кінгстона знову з'явилася на публіці, повідомляє Express.

У минулі вихідні Габріелла відвідала парад на честь дня народження короля Великобританії Trooping the Color. Елла, як її називають друзі та сім'я, була запрошена Чарльзом ІІІ приєднатися до королівської процесії на скачках Royal Ascot 2024.

Вона сиділа в кареті разом із принцесою Анною, її сином Пітером Філліпсом і Джоном Ворреном — гоночним менеджером фірми. Вона мило посміхалася під час руху процесії. Леді Габріелла мала сяючий вигляд у блідо-рожевій сукні з квітковим принтом і відповідному капелюсі. Свій ніжний образ троюрідна сестра короля доповнила витонченими сережками і каблучками з коштовним камінням. На іподромі вона зустрілася з багатьма членами королівської сім'ї, а зокрема з племінницею Чарльза, Зарою Тіндалл.

Зара Тіндалл тепло зустріла леді Габріеллу
Фото: instagram.com/royalteawithjam

Що відомо про трагедію в родині Кінгстон

Чоловік леді Габріелли Віндзор Томас Кінгстон помер у віці 45 років. Трагедія сталася 25 лютого 2024 року. Тіло Томаса було знайдено у флігелі будинку його батьків у Котсуолдсі. За повідомленням слідства, Кінгстон помер від "вогнепальної рани голови", а поруч із його тілом було виявлено пістолет.

Розтин показав наявність єдиного вогнепального поранення. Поліція виключила будь-яку причетність третіх осіб. Кінгстон сів пообідати зі своїми батьками, але зник після того, як його батько пішов гуляти з собаками.

"Після повернення батька, Томаса вже не було вдома. Приблизно через 30 хвилин мати пішла його шукати. Батько увірвався в замкнену будівлю, де знайшов Томаса мертвим із вогнепальною травмою голови. На місці події був присутній пістолет. Були викликані екстрені служби. Поліція переконана, що смерть не є підозрілою", — повідомила старша коронерка Кеті Скерретт.

Леді Габріелла Віндзор із покійним чоловіком Томасом Кінгстоном
Фото: Getty Images

Пара прожила в шлюбі майже п'ять років. Кінгстон був директором Devonport Capital. Він також працював у Багдаді у відділі дипломатичних місій Міністерства закордонних справ Великої Британії.

Нагадаємо, 4 березня повідомлялося, що названо причину смерті Томаса Кінгстона, чоловіка троюрідної сестри Чарльза ІІІ леді Габріелли.

Теги по теме
Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом