Чоловік купив авто в кредит, але не доплатив 60 центів: тепер у нього $18 тисяч боргу
Чоловік купив авто в кредит, але не доплатив 60 центів: тепер у нього $18 тисяч боргу

Чоловік купив авто в кредит, але не доплатив 60 центів: тепер у нього $18 тисяч боргу

Після семи місяців суперечок Менні Муньосу так і не вдалося владнати конфлікт зі страховою компанію, саме тому він звернувся до експертів.

Американець Менні Муньос з міста Пеорія (Аризона, США) у 2020 році купував автомобіль BMW X5 вартістю $60 000, але через прикру помилку не доплатив всього 60 центів. Здивуванню чоловіка не було меж, коли це стало причиною відмови у виплатах за страховим полісом. Про це йдеться у сюжеті на YouTube-каналі AZfamily.

Як з’ясувалося, Менні надіслав дилеру чек на $60,517,26 (тобто на 60 центів менше встановленої ціни), але це залишилося непоміченим аж до листопада минулого року, коли чоловік потрапив у ДТП, а його страхова компанія Safe-Guard Products скористалася розбіжністю, щоб не виплачувати повну суму компенсації.

"Запит було відхилено, бо сума кредиту не відповідала сумі за договором", — поскаржився Муньос, який оформив поліс страхування на випадок непередбачуваних обставин.

Менні Муньос прагне справедливості
Фото: YouTube

Американцю пояснили, що сума має збігатися до копійки, щоб поліс був дійсним. Зрештою, йому виплатили всього $26 709, хоча повна сума компенсації має становити $45 000.

Після семи місяців суперечок Менні так і не вдалося владнати конфлікт зі страховою компанію, тому він звернувся до експертів програми AZfamily "На твоєму боці" та її ведучого Гері Гарпера.

Чоловік каже, що не заспокоїться, поки не отримає чек на потрібну суму, яку він заборгував, — $18 651.

"У мене немає проблем з терпінням. Почекаю", — зазначив він.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що Саманта Маккрей зі США, у якої двічі за кілька місяців викрали машину, каже, що знову відчула себе жертвою після того, як дізналася, що поліція продала її автомобіль на аукціоні.

А от 35-річний продавець із Китаю спить у машині, щоб накопичити грошей на щотижневі поїздки до подруги, яка живе за 500 км від нього. Чоловік завів спеціальну карту, на якій зазначає місця, де можна припаркуватися на ніч без штрафу. Він також змушений приймати душ у громадських туалетах і на стадіонах.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом