Недорогого суперника BMW та Mercedes від Nissan показали на фото
Недорогого суперника BMW та Mercedes від Nissan показали на фото

Недорогого суперника BMW та Mercedes від Nissan показали на фото

Новий Nissan Murano, який позиціонують як преміальну модель, за розмірами можна порівняти з BMW X5 та Mercedes GLE. Але японський кросовер набагато доступніший. Модель у новому поколінні показали на фото.

Про машину повідомляє Carscoops. Там вже показали свій варіант дизайну у спробі вгадати зовнішність серійної моделі. Технічно новий Nissan Murano 4 покоління збереже платформу попередника, але отримає інший кузов і сучасніший технологічний інтер'єр.

Раніше на дорожні випробування виїхав прототип у плівці камуфляжу, яка приховує деталі. Але під нею повністю готовий дизайн моделі наступної генерації.

Помітно, що на зовнішність великого кросовера Nissan Murano 2025 модельного року стилістично вплинув середньорозмірний електрокрос Nissan Ariya. Силует став більш обтічним, а всі поверхні тепер виконані в дуже акуратній пластиці.

Помітні обриси збільшеної решітки спереду та вузькі горизонтальні фари. Задні ліхтарі будуть об'єднані довгою горизонтальною смугою. Прем'єра нового японського кросовера очікується до кінця 2024 року.

Раніше OBOZ.UA вже показував нову модель Toyota з яскравим дизайном.

Источник материала
Поделиться сюжетом