Недорогого суперника RAV4 від Subaru показали у практичному вигляді
Недорогого суперника RAV4 від Subaru показали у практичному вигляді

Недорогого суперника RAV4 від Subaru показали у практичному вигляді

Новий недорогий кросовер Subaru Forester 2025 модельного року вже презентували офіційно. Ця модель є суперником Toyota RAV4 та готується до виходу на ринок. А поки що в мережі показали попередню модель у практичному вигляді.

Її продемонстрували на каналі TALK WHEELS у YouTube. Автор відео перетворив кросовер Subaru Forester на пікап. І згадав стару назву Subaru Baja – пікап на базі моделі Legacy, яку давно не виробляють.

Виглядає незвично, але така машина здається практичною. У японської компанії свого часу було кілька пікапів у лінійці.

Прем'єра нового Subaru Forester 6 покоління відбулася у рамках автошоу у Лос-Анджелесі. Спереду з'явилася велика решітка, оздоблена чорним глянсовим пластиком. З боків – фари незвичайної форми. Задні ліхтарі поєднали тонкою горизонтальною смугою.

Новинку представили з різними двигунами об'ємом 1,8 л, 2 л та 2,5 л. Також передбачено гібридну силову установку. Усі модифікації традиційно поставлятимуться з повнопривідною трансмісією.

Subaru Forester – недорога модель. Наприклад, США за кросовер просили від 27 000 доларів за базове виконання. Зі зміною поколінь модель трохи подорожчала до 29 000 доларів.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, до прем'єри готується великий недорогий кросовер Nissan.

Источник материала
Поделиться сюжетом