Noize MC на концерті в Іспанії виступив у футболці полку "Азов". Відео
Noize MC на концерті в Іспанії виступив у футболці полку "Азов". Відео

Noize MC на концерті в Іспанії виступив у футболці полку "Азов". Відео

Російський репер Noize MС, який з 2014 року підтримує Україну та засуджує путінський режим, на одному зі своїх концертів у Валенсії, Іспанія, виступав у футболці з символікою полку "Азов". Він ховав тематичний одяг під курткою, але показав його, побачивши прапор України з відповідним написом у натовпі.

Росіяни вже влаштували істерику, поширивши відео, частково заблюривши його. Проте оригінал зберігся в TikTok.

Відео стало популярним лише зараз, хоч концерт відбувся ще в кінці травня цього року. В Валенсії співак виконав не лише російськомовний антивоєнний репертуар, а й заспівав українською мовою.

У натовпі стояли слухачі з прапором України, на якому була зображена символіка бійців полку, котрого бояться в РФ найбільше. Разом із словами "Героям слава" стяг прикрашали підписи.

Побачивши прапор, Нойз розстібнув свою куртку та показав, що виступає в білій футболці з синім зображенням та жовтим написом "Азов". Однак згодом артист застібнув верхній одяг.

Як писав OBOZ.UA раніше, Noize MC не зміг стримати сліз, згадуючи про український народ. Музикант назвав українців крутими людьми та висловив сподівання, що "від них нарешті відстануть і дадуть розвиватися".

Також він розповів про свого дідуся з Донбасу та любов до української мови.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом