"Ощадбанк" попередив про зміну терміну дії карток: що потрібно знати клієнтам
"Ощадбанк" попередив про зміну терміну дії карток: що потрібно знати клієнтам

"Ощадбанк" попередив про зміну терміну дії карток: що потрібно знати клієнтам

Державний "Ощадбанк" повідомив клієнтів про зміну терміну дії пластикових карток. Відповідне попередження опублікували на офіційному сайті фінустанови.

"Ощадбанк" продовжив термін дії всіх своїх карток, у тому числі тих, у яких він закінчується. Так щонайменше до 30 вересня 2024 року пластикові картки будуть дійсними.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

У фінустанові зазначили, що автоматичне продовження відбувається для карт, термін дії яких минув з лютого 2022 року. Це рішення прийнято у зв'язку з чинним у країні військовим становищем.

Водночас у банку радять клієнтам, які вже замовили перевипуск картки, звернеться до відділення для її отримання.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

Фахівці "Ощадбанку" також запевняють, що навіть після закінчення терміну дії картки, клієнти зможуть повноцінно її використовувати, зокрема розплачуватись у торговельно-сервісній мережі та знімати готівку у банкоматі.

Варто зазначити, що банк уже декілька разів продовжував термін дії карток за час дії військового стану. Не виключено, що після 30 вересня буде ухвалено аналогічне рішення, але відповідних заяв поки не було.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" дозволяє проводити підозрілі перекази, після чого блокує все: клієнти в шоці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомату ПриватБанку.

Источник материала
Поделиться сюжетом