Росіяни обстріляли Харківський район КАБами: є руйнування і постраждала
Росіяни обстріляли Харківський район КАБами: є руйнування і постраждала

Росіяни обстріляли Харківський район КАБами: є руйнування і постраждала

Російські терористи вдарили КАБами по селищу Слатине Дергачівської громади Харківського району. Внаслідок обстрілутяжкі поранення дістала 51-річна жінка, пошкоджено 5 житлових будинків та 3 господарчі споруди.

Про це повідомили у Telegram Харківської ОВА. Зазначається, що на момент обстрілу постраждала перебувала на городі. Жінку шпиталізували до лікарні з травматичною ампутацією лівої гомілки.

Нагадаємо, також вранці 18 червня окупанти з артилерії вдарили по селу Курилівка Купʼянського району Харківщини. Унаслідок обстрілу поранення дістав 47-річний чоловік. Також пошкоджено житлові будинки та господарчі приміщення.

Також вночі 17 червня російські воєнні злочинці вдарили по Київському району Харкова керованою авіаційною бомбою. У місті пролунав вибух під час повітряної тривоги. Внаслідок атаки було зафіксовано влучання у заклад дитячого відпочинку.

"Зруйновано один із корпусів. Постраждалих немає", – зазначив міський голова.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 17 червня окупанти знову обстрілювали мирні населені пункти в Донецькій області. У селі Званівка Бахмутського району загинув чоловік, а у Часовому Яру тяжкі поранення отримала жінка.

– Внаслідок мінометного обстрілу Херсона 17 червнязагинув чоловік. За цим фактом прокуратура розпочала розслідування.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом