Найдешевший Jeep за ціною Дастера показали до прем'єри. Фото
Найдешевший Jeep за ціною Дастера показали до прем'єри. Фото

Найдешевший Jeep за ціною Дастера показали до прем'єри. Фото

Новий кросовер Jeep готують до прем'єри. Цей автомобіль зрівняється в ціні з Рено Дастер і стане найдешевшою моделлю американського бренду. З'явилася можливість глянути на можливий дизайн машини до прем'єри.

У керівництві бренду пообіцяли електричний автомобіль за ціною 25 тисяч доларів. Виявилося, що це новий Jeep Renegade 2 покоління. Цей автомобіль, який, зокрема, дуже популярний в Україні, з'явиться до 2027 року. Свій варіант дизайну показав художник Dejan Hristov.

Але це ще не все. У компанії готують ще дві недорогі машини. Автомобілі розробляють на існуючих агрегатах інших моделей концерну Stellantis та запропонують покупцям за привабливими цінами. Ці моделі Jeep виявляться одними з найдоступніших машин бренду.

Друга новинка - Jeep Compass 2025 (або 2026) модельного року. Востаннє кросовер Jeep Compass змінив покоління у 2016 році. Модель наступної генерації вже розробляють на платформі нових Peugeot 3008 та Opel Grandland.

Відомо, що, як завжди, новий Jeep отримає брутальний геометричний дизайн та спецверсію з підготовкою до бездоріжжя, яка вигідно відрізняє автомобіль від звичних кросоверів. Але багато технічних рішень дістануться від європейських донорів.

Також новий кросовер Jeep Cherokee 2025 модельного року готують до прем'єри. Очікувана ціна Jeep Cherokee 6 покоління – у діапазоні 30-40 тисяч доларів за базовий варіант.

OBOZ.UA вже розповідав про великий та дешевий кросовер з Китаю.

Источник материала
Поделиться сюжетом