У Києві рецидивіст серед білого дня пограбував дівчину. Подробиці справи і фото
У Києві рецидивіст серед білого дня пограбував дівчину. Подробиці справи і фото

У Києві рецидивіст серед білого дня пограбував дівчину. Подробиці справи і фото

У Києві правоохоронці оперативно затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до пограбування. Зловмисник напав на дівчину, вирвав у неї сумку з телефоном та грошима, а потім втік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них звернулась 24-річна киянка, яка повідомила що на вулиці у  Солом’янському районі невідомий вихопив у неї сумку з особистими речами, мобільним телефоном, а також грошима у розмірі 5 тисяч гривень, та втік.

"У ході проведення розшукових заходів оперативники упродовж двох годин розшукали зловмисника та затримали його. Фігурантом виявився 34-річний уродженець Київщини, який до цього неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини", – розповіли в поліції.

За фактом грабежу, вчиненого  в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у причетності до грабежів. Зловмисник запрошував до себе перехожих на застілля, а потім відбирав їхні цінні речі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом