1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Була голосом іспанської Мардж Сімпсон. Померла акторка дубляжу Ненсі Маккензі
Була голосом іспанської Мардж Сімпсон. Померла акторка дубляжу Ненсі Маккензі

Була голосом іспанської Мардж Сімпсон. Померла акторка дубляжу Ненсі Маккензі

Померла Ненсі Маккензі, актриса дубляжу, найвідоміша завдяки ролі іспанської Мардж Сімпсон у мультсеріалі "Сімпсони" для латиноамериканської аудиторії. Їй був 81 рік.

Маккензі озвучувала анімаційного персонажа протягом перших 15 сезонів у Латинській Америці. Колишні колеги поділилися новиною про її смерть у соцмережах, пише Deadline.

"З глибоким сумом діти Сімпсонів (Ліза і Барт) повідомляють про смерть нашої улюбленої мами, Мардж Сімпсон (Ненсі Маккензі)", – йдеться в дописі в Instagram, опублікованому Патрісією Асеведо, яка озвучує Лізу Сімпсон для Латинської Америки.

Студія, яка дублює "Сімпсонів" іспанською, New Art Group, поділилися постом на честь покійної актриси. "Ваш голос є і буде частиною спадщини", – йдеться у підписі до публікації у Facebook.

Маккензі народилася в Лімі, Перу, і зробила кар'єру в Мексиці, як актриса дубляжу. Крім озвучення Мардж у "Сімпсонах", голос Маккензі також належав диснеївській лиходійці Круеллі де Віль, Дафні у "Тринадцяти привидах Скубі-Ду" та Сейлор Галаксії у "Сейлор Мун Космос". Вона також дублювала багатьох відомих актрис, таких як Бетт Мідлер, Даян Кітон, Сігурні Вівер і Джуді Денч.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як британський мільйонер застрелив себе та відому співачку з Чехії в будинку з трьома дітьми: подробиці трагедії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом