30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
54-річна Наомі Кемпбелл у сміливому вбранні з'явилася на модній вечірці в Лондоні
54-річна Наомі Кемпбелл у сміливому вбранні з'явилася на модній вечірці в Лондоні

54-річна Наомі Кемпбелл у сміливому вбранні з'явилася на модній вечірці в Лондоні

Наомі Кемпбелл відкрила виставку, яка розповідає про її 40-річну кар'єру у світі моди. Напередодні вона перевірила експонати у вигляді суконь і фотографій. Колекцію курирував знаменитий стиліст Едвард Еннінфул.

Британська супермодель і акторка Наомі Кемпбеллпродемонструвала карколомний образ, очоливши зіркових гостей на літній вечірці V&A в середу, 19 червня, організованій BOSS у Лондоні, повідомляє Daily Mail.

54-річна знаменитість опинилася в центрі уваги на вечорі, присвяченому відкриттю виставки "NAOMI: In Fashion" на її честь, що проходить у знаменитому Музеї Вікторії та Альберта.

Наомі мала просто сенсаційний вигляд, коли вона з'явилася без бюстгальтера у виготовленій на замовлення білій сукні BOSS зі сміливим глибоким вирізом. Сукня облягала приголомшливу фігуру моделі, а зухвалий розріз підкреслив її стрункі ноги. Кемпбелл доповнила свій образ сонцезахисними окулярами в білій оправі і босоніжками на високих підборах. Красуня одягла безліч прикрас з діамантами, включно з кольє у формі змії на шиї, а також чудові браслети і каблучки. Вона розпустила своє шикарне чорне волосся, зробивши проділ посередині і нанесла гламурний макіяж, виділивши очі чорною підводкою і нафарбувавши губи лілового відтінку помадою.

Наомі Кемпбелл, Лондон, 19 червня 2024 року
Фото: Getty Images

Під час вечора Наомі позувала фотографам разом з багатьма своїми знаменитими друзями, зокрема з колишнім редактором британського Vogue Едвардом Еннінфулом, який курирував колекцію.

Раніше, 20 травня, Фоку писав, що 53-річна Наомі Кемпбелл у сукні з вирізами відвідала захід у Каннах. Знаменитість вибрала вбрання з колекції Loewe осінь/зима 2024 року.

Источник материала
Поделиться сюжетом