30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Chevrolet хоче перемогти Toyota RAV4 з новим доступним кросовером. Фото
Chevrolet хоче перемогти Toyota RAV4 з новим доступним кросовером. Фото

Chevrolet хоче перемогти Toyota RAV4 з новим доступним кросовером. Фото

Новий кросовер Chevrolet Equinox 2025 модельного року стане недорогим суперником Toyota RAV4. Ця модель незабаром вирушить у продаж за привабливою ціною. Компанія хоче перемогти своїх конкурентів в одному із найпопулярніших сегментів.

Про новинку повідомляє Carscoops. Машина відноситься до компактного сегмента, але кросовер далеко не маленький. Довжина кузова дорівнює 4653 мм при колісній базі 2730 мм, ширина – 1902 мм, а висота складає 1710 мм.

Окрім яскравого дизайну, що виділяє новий Chevrolet Equinox 2025 модельного року різкими лініями та великими елементами, покупців привабить потужний двигун. Бензиновий чотирициліндровий агрегат об'ємом 1,5 л видає 175 к.с.

Максимальна швидкість обмежена відміткою 210 км/год. Модифікація RS відрізняється зовні чорними декоративними елементами, рейлінгами та великими колісними дисками особливого дизайну діаметром 19 дюймів.

Виробництво Chevrolet Equinox здійснюватиметься у Китаї, Канаді та Мексиці. Ціни очікуються в діапазоні від 20 000 до 30 000 доларів. У продажу – до кінця 2024 року.

Нагадаємо, раніше OBOZ.UA розповідав про новий недорогий кросовер Jeep.

Источник материала
Поделиться сюжетом