30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Єва Лонгорія в приталеній міні-сукні з'явилася на прем'єрі нового серіалу
Єва Лонгорія в приталеній міні-сукні з'явилася на прем'єрі нового серіалу

Єва Лонгорія в приталеній міні-сукні з'явилася на прем'єрі нового серіалу

49-річна актриса зіграла в серіалі роль мами. Комедійна драма Apple TV+ почне транслюватися на потоковому сервісі з 26 червня.

Американська акторка, модель і бізнесвумен Єва Лонгорія20 червня продемонструвала свою неймовірну фігуру в стильному образі на зірковій прем'єрі свого останнього серіалу "Земля жінок" у Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

49-річна зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" приєдналася до інших знаменитостей на блискучому заході, який відбувся в готелі Whitby. Майбутній серіал, комедійну драму Apple TV+, планується транслювати на потоковому сервісі з 26 червня.

Лонгорія показала фігуру в чорній мінісукні без бретелей з атласного матеріалу, що облягає її фігуру. Прикрашена білими квітами, прозора чорна тканина спадала з її верхньої частини стегон. Актриса доповнила гламурний образ чорними туфлями на високих підборах із закритим носком, що відповідали колірній гамі вбрання. Її темні локони були зібрані в шикарну зачіску, а кілька розпущених хвилястих пасом стильно обрамляли обличчя з боків. Єва прикрасила себе шикарними блискучими сережками і кількома каблучками з діамантами. Макіяж зірки був яскравим і складався з шару туші на віях, а також легких димчастих тіней навколо очей. Теплі рум'яна були додані, щоб краще підкреслити її вилиці, а на губи як завершальний штрих нанесли тілесного відтінку глянсову помаду.

Актриса Єва Лонгорія
Фото: Getty Images

Лонгорія в серіалі зіграла роль мами на ім'я Гала. Разом з нею знялася Вікторія Базуа, Кармен Маура, Сантьяго Кабрера, а також Глорія Муньос.

Раніше, 18 червня, Фокус писав, що Єва Лонгорія показала сина, який підріс. Сантьяго став першою і поки єдиною дитиною актриси. Він народився 19 червня 2018 року.

Теги по теме
актриса сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом