Найдешевші моделі BMW отримають нові двигуни. Фото
Найдешевші моделі BMW отримають нові двигуни. Фото

Найдешевші моделі BMW отримають нові двигуни. Фото

BMW готує відразу кілька моделей початкового рівня, які надалі стануть найдешевшими в лінійці та замінять 1 series. Автомобілі отримають нові мотори – електричні замість ДВЗ.

З'явилися подробиці та інформація про дизайн цих моделей BMW i1 та BMW i2 (попередні назви). Деталі стали відомі Autocar. Там уже підготували свій погляд на можливий дизайн нових машин, дебют яких очікується у 2027 та 2028 роках.

Невідомо, чи серійні моделі будуть схожі на ці зображення. Але за основу взяли концепт BMW Vision Neue Klasse, що продемонстрував стилістичне спрямування для наступних моделей компанії.

Відомо, що перший електрокар представлять як компактний хетчбек та седан, а другий стане кросовером у двох варіантах. Очікується, що нові електромобілі BMW збудують на платформі Neue Klasse. Машини можуть отримати задній, передній чи повний привід.

Нова архітектура пропонує широкий набір конфігурацій. У спортивному виконанні від підрозділу M нові BMW можуть оснастити двома електродвигунами у складі повнопривідної трансмісії.

Раніше OBOZ.UA докладно розповідав про довгоочікуваний суперкар Bugatti нового покоління - у нього відразу три електромотори і величезний двигун.

Источник материала
Поделиться сюжетом