30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Скільки бюджетних автомобілів можна купити за ціну нового Bugatti Tourbillon
Скільки бюджетних автомобілів можна купити за ціну нового Bugatti Tourbillon

Скільки бюджетних автомобілів можна купити за ціну нового Bugatti Tourbillon

За ціну нового Bugatti Tourbillon 2026 – розкішного суперкара з гібридною силовою установкою – можна купити багато бюджетних автомобілів. Ми знаємо точні цифри, які зуміють усіх здивувати.

Про довгоочікуваний гіперкар із Франції OBOZ.UA вже в найдрібніших деталях розповідав. Ми навіть відзначили серйозні проблеми, які є у машини. Однак зараз нас цікавить конкретна цифра – ціна Bugatti Tourbillon 2026 модельного року. У продаж новинка надійде зі стартовою позначкою 3,9 млн євро. Але покупці на цьому не зупиняться.

Кожен екземпляр з обмеженого тиражу в 250 примірників насправді буде ще дорожчим завдяки широкій програмі персоналізації. Середня вартість опцій для одного автомобіля Bugatti складає 250 000 євро. Тобто новий Tourbillon легко досягне 4,2 млн євро. Саме від цієї суми відштовхуватимемося в наших розрахунках.

Наприклад, улюбленець українських покупців – Renaul Logan у актуальному третьому поколінні (під брендом Dacia у Західній Європі) – коштує близько 15 000 євро. Отже, замість одного Tourbillon можна купити одразу 280 бюджетних седанів.

Зі ще більш доступним хетчбеком Dacia Sandero за 13 000 ситуація взагалі драматична: 323 екземпляри замість одного суперкара. Кросовер Duster дорожчий - приблизно від 19 000 євро. Але і в цьому випадку можна придбати відразу 221 машину.

Раніше OBOZ.UA розповідав про нові недорогі моделі BMW.

Источник материала
Поделиться сюжетом