1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З Трійцею: гарні привітання, картинки і смс
З Трійцею: гарні привітання, картинки і смс

З Трійцею: гарні привітання, картинки і смс

Трійця – це одне з найважливіших свят у православному календарі. Воно має глибоке духовне значення і символізує пришестя Святого Духа на апостолів після воскресіння Ісуса Христа.

Свято Трійці є часом радості, духовного піднесення та єднання. Тому OBOZ.UA зібрав добірку найкращих привітань з цим світлим днем.

Трійця, П'ятидесятниця або Зелена неділя відзначається на 50-й день після Великодня. Отже, в 2024 році воно припадає на 23 червня.

Не забудьте привітати в цей день своїх близьких та друзів і побажати їм добра, миру та щастя.

Привітання з Трійцею

Нехай у цей світлий день Трійці у вашому домі панують мир, затишок, любов та доброта! Бажаю вам міцного здоров'я, душевного спокою, щасливих днів та нових звершень!

Вітаю вас зі святом Святої Трійці! Це особливий день, коли ми маємо нагоду зібратися разом, подякувати Богові за всі дари та благословення, які ми маємо. Нехай цей день принесе у ваші домівки мир, злагоду та любов. Нехай Святий Дух наповнює ваші серця радістю, дарує силу та віру у краще майбутнє.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день принесе вам натхнення та віру в краще. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добробуту та Божого благословення!

Вітаю з Трійцею! Хай це чудове свято запалить у серці іскру любові та зміцнить вашу віру. Хай достаток буде у вашому домі, хай тепло зігріває ваше серце і хай ваше світло допомагає іншим знайти дорогу до Бога! Миру вам, добра та злагоди!

Це свято нагадує нам про зішестя Святого Духа та силу єдності і віри. Нехай цей день принесе вам багато щастя, радості та тепла. А Святий Дух надихає вас на великі звершення, допомагає долати труднощі та подарує мир і в душі, і в матеріальному світі.

Трійцю весело стрічай!

І Ісуса прославляй!

Щастя і добра родині!

Миру нашій Україні!

Озеленюєм оселі,

Щоби всі були веселі,

Бо давно вже у народі

Цей зелений колір в моді!

Все, що квітне й розквітає

Нашу душу звеселяє,

Хай несуть Зелені свята

Щастя й посмішок багато!

Раніше OBOZ.UA розповідав про день могутності Сонця і про те, які існують традиції в Україні під час літнього сонцестояння.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом