Лляні нігті – новий модний тренд 2024. Що це за манікюр, який сподобається любителькам мінімалізму
Лляні нігті – новий модний тренд 2024. Що це за манікюр, який сподобається любителькам мінімалізму

Лляні нігті – новий модний тренд 2024. Що це за манікюр, який сподобається любителькам мінімалізму

Родзинка лляного манікюру полягає в тому, що ваші нігті виглядають так, ніби їх вкрила м’яка лляна вуаль, тільки замість тканини використовується лак. Щоб отримати цей надзвичайно стильний і мінімалістичний манікюр, головне обрати правильний колір лаку.

Подумайте про більш нейтральні відтінки, такі як ніжно-рожеві, приглушені коричневі та навіть майже білі відтінки – але всі вони мають бути матовими. Ця тенденція спрямована на мінімізацію блиску, щоб отримати матовий вигляд тканини, пише Women.

Приглушені теракотові нігті – це простий спосіб спробувати лляні нігті

Вибір матового приглушеного теракотового або приглушеного коралового відтінку є одним із найпростіших способів отримати лляний манікюр, який справді підійде до будь-чого. Це особливо ідеально для тих, хто любить трохи стриманіший і простий манікюр, а теплі нейтральні тони якраз підходять для літа.

Додайте простий нейл-арт

Існує безліч мінімалістичних дизайнів нігтів, які можуть покращити базовий бежевий колір, зберігаючи при цьому спрощену естетику льону. Спробуйте намалювати просту білу лінію горизонтально на кожному нігті, щоб створити геометричну форму.

Зосередьтеся на кінчиках

Додавання тонких деталей, як-от горошок, на кінчик мигдалеподібного лляного нігтя вносить нотку веселощів у базовий манікюр. Це можна зробити в будь-якому кольорі чи дизайні, який вам подобається, але пам’ятайте, що лляний манікюр – це приглушені відтінки та м’якіші візерунки.

Спробуйте смужки для текстури, що буде схожа на льон

Оскільки лляний одяг зазвичай має певну текстуру, непогано додати її до свого манікюру, натхненного тканиною. Намалюйте кілька вертикальних смуг поверх кольору основи. Товстіші рельєфні лінії будуть імітувати природну текстуру, яку ми бачимо в тканині. Змішайте  горизонтальні та вертикальні смуги, щоб створити ефект плетіння на нігтях.

Раніше OBOZ.UA розповідав про трендовий манікюр з фруктами. 10 ідей для тих, хто любить мати яскравий вигляд.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом