1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Наруга над могилами загиблих воїнів в Києві: підозрювану відправили до психлікарні
Наруга над могилами загиблих воїнів в Києві: підозрювану відправили до психлікарні

Наруга над могилами загиблих воїнів в Києві: підозрювану відправили до психлікарні

Зловмисницю, яка понівечила місця поховання загиблих захисників України на Аскольдовій могилі, відправили до психіатричної лікарні. Там вона перебуватиме до 19 серпня.

Про це з посиланням на Київську міську прокуратуру повідомило Суспільне. Зловмисниці загрожує до семи років позбавлення волі.

"Жінку, яка розтрощила могили військових Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі", Андрія Пільщикова "Джуса" та Павла Петриченка, відправили до психлікарні. Там вона перебуватиме 60 діб до 19 серпня. Відповідне клопотання до суду подали прокурори", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 20 червня стало відомо, що у Києві понівечили місця поховання загиблих воїнів на Аскольдовій могилі. Було пошкоджено портрети Героїв, потрощено лампадки та зірвано квіти. Акт вандалізму скоїли на могилах загиблих Дмитра Коцюбайла з позивним "Да Вінчі", Андрія Пильщикова з позивним "Джус", а також Павла Петриченка.

Пізніше у пресслужбах поліції та прокуратури повідомили, що можливу зловмисницю було знайдено та затримано – нею виявилась 60-річна місцева мешканка. Правоохоронці повідомили їй про підозру за фактом наруги над могилою, яка вчинена з хуліганських спонукань.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Першотравенську, що на Дніпропетровщині, вандали понівечили Алею памʼяті загиблих Героїв. Невідомі побили вазони з квітами та зірвали український прапор біля фотографії полеглого захисника.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом