30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Toyota не здатна розробити класний недорогий автомобіль – але це не кінець
Toyota не здатна розробити класний недорогий автомобіль – але це не кінець

Toyota не здатна розробити класний недорогий автомобіль – але це не кінець

Раніше багато покупців дійсно цінували компанію Toyota за по-справжньому класні автомобілі – недорогі спортивні машини, які всім подобалися. Японці визнають, що самостійно працювати у цьому напрямі сьогодні неможливо. Але це не кінець.

Слова глави спортивного підрозділу Toyota GR наводить Carscoops. Томоя Такахаші зазначив, що самотужки компанія не здатна розробляти спортивні моделі. Недороге купе GR 86 було розроблено спільно з Subaru (у двох поколіннях), а нова Toyota Supra виявилася технічним двійником BMW Z4.

І співпраця з іншими виробниками у таких сегментах продовжиться, якщо покупці хочуть бачити у шоурумах недорогі спортивні машини з яскравим дизайном.

У компанії зазначають, що розробка спортивних машин не пов'язана з виключно комерційним інтересом, але скоріше спирається на радість водіїв. Неважко здогадатися, що виробники на кшталт Toyota ефективніше заробляють гроші на кросоверах, схожих на RAV4.

Однак доступний спорткар - іміджевий продукт, який обов'язково сподобається покупцям. Але без економічного обґрунтування такі автомобілі неможливі на ринку. Тому надалі подібні моделі розроблятимуть у кооперації з різними автовиробниками.

OBOZ.UA раніше розповідав про новий недорогий спорткар Suzuki, який розробляють спільно з Toyota.

Источник материала
Поделиться сюжетом