10 зачісок принцеси Діани, які ніколи не вийдуть з моди. Фото
10 зачісок принцеси Діани, які ніколи не вийдуть з моди. Фото

10 зачісок принцеси Діани, які ніколи не вийдуть з моди. Фото

Зі знаковими особистостями в моду входять і їх стиль та зачіски. Для принцеси Діани цей естетичний маркер був і продовжує залишатися її білявим волоссям, яке визначило епоху в усіх її ітераціях.

Зачіски Леді Ді, які постійно змінювалися, були здебільшого результатом роботи майстра-перукаря Сема МакНайта. Саме він скоротив довжину волосся принцеси Діани, щоб краще відповідати її силі та духу часу, пише instyle.

Протягом семи років співпраці МакНайт і Діана насолоджувалися процесом, тому навіть найбільш ретро її стрижки є цілком актуальними сьогодні. То ж показуємо вам добірку з 10 зачісок Леді Ді, які ніколи не вийдуть з моди.

З гребінцем для волосся

Діана, як правило, асоціюється з короткою зачіскою, але ця ефектна зачіска випромінює тиху розкіш. А гребінець доводить силу добре схваленого аксесуара, привертаючи увагу до її обличчя та підкреслюючи розкішну природну довжину. Враховуючи популярність об’ємного блонда, цей стиль добре вписується в сучасну моду – просто розпушіть волосся та частково заколіть назад за допомогою гребінця за вашим вибором.

Весільна зачіска

Говорити про зачіски Леді Ді та не згадати весільну, було б неправильно. В той день її коротке боб-каре було об’ємним та зачесане набік, щоб доповнити тіару на маківці. У наступні роки Діана продовжувала ітерацію цього образу, зробивши його фірмовим стилем.

Лебедине озеро

Ще одна чудова і невибаглива зачіска від принцеси. Піксі, заправлене за вухо, з прямим чубчиком. Це такий відхід від її типової об'ємної піксі, а гладка потилиця виглядає так шикарно та елегантно.

Витончений стиль, який носили на виставі "Лебедине озеро" в лондонському Королівському Альберт-Холі.

Бунтарка

Зачіска з великою кількістю шарів та єдина довжина ззаду – зручно, гарно та завжди стильно. Зачіска має дещо бунтарський характер. Додайте трохи аксесуарів і ви отримаєте справді позачасовий стиль.

Коротко і невимушено

Насправді відтворити зачіску принцеси набагато простіше, ніж здається. Коротко, різко та невимушено – ось кращі опис цієї зачіски. Пригладжена стрижка принцеси з глибоким проділом, що демонструє трендову на сьогодні схильність до мокрої текстури та підгорнутих кінчиків.

Образ початку 80-х

Цей образ початку 80-х років має оздоблення з пір’ям, яке повернулося в сучасне мислення. Широка текстура та різноманітна довжина дозволяють майстерно слідувати за порадами перукаря Леді Ді Макнайта, незалежно від того, віддаєте ви перевагу інтерпретації з тіарою чи без неї.

Мрія 80-х

А ось приклад попередньої зачіски без тіари. Якщо ваша мета – ода 80-м, цей варіант боб-каре – саме те, що треба. Попросіть свого перукаря зробити короткий боб із великим об’ємом. Щоб зробити схожу зачіску треба буде скористатися текстуруючим спреєм або спрей для волосся, щоб допомогти вашому волоссю досягти ідеального рівня тіла та об’єму.

Квітковий шиньйон

В цьому випадку це не так стрижка, як стиль принцеси Діани. Зачіску, яку варто спробувати, якщо хочете романтизувати свій образ. Короткий боб з квітковим оздобленням (досягається за допомогою шовкових квітів) створює ілюзію шиньйону. Додавання аксесуарів збоку або ззаду на коротку стрижку викликає інтерес і повністю змінює силует.

Скульптурний Боб

Тим, хто віддає перевагу трохи довшому каре, варто розглянути цей боб. Така зачіска зменшує довжину обличчя та створює скульптурний стиль.

Класична Діана

Класична зачіска принцеси Діани відрізнялася невеликою висотою ззаду, з повною чубчиком і гладкою текстурою, що створювало гламурний і стійкий образ.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як відтворити улюблений манікюр принцеси Діани.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом