1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Знищено десятки дронів: спливли дані про наслідки атаки на військовий полігон у Єйську
Знищено десятки дронів: спливли дані про наслідки атаки на військовий полігон у Єйську

Знищено десятки дронів: спливли дані про наслідки атаки на військовий полігон у Єйську

Внаслідок удару по російському військовому аеродрому в місті Єйськ у Краснодарському краї окупанти втратили десятки дронів. Йдеться про ударні дрони-камікадзе та розвідувальні БПЛА, які ворог застосовує в Україні.

Зокрема, після удару по летовищу росіяни не дорахувалися 20 одиниць Shahed-136. Про це повідомляє Telegram-канал "Досьє Шпигуна".

Удар по військовому полігону 726-го навчального центру ППО (в/ч 33859, Єйськ) у Краснодарському краї було завдано в ніч проти 21 червня. Операцію провели Військово-морські сили Збройних сил України разом із Службою безпеки. На цьому об'єкті російські окупанти займалися навчанням та підготовкою військовослужбовців для використання БПЛА різних видів.

Українські війська здійснили атаку із застосуванням двох крилатих ракет невстановленого типу. За попередніми даними, йдеться про ракети "Нептун".

Внаслідок удару було знищено 20 одиниць дронів-камікадзе Shahed-136 та 50 одиниць ударних БПЛА "Ланцет". Крім того, путінські терористи втратили 40 одиниць розвідувальних безпілотників ZALA.

Також повідомляється про загибель інструкторів та технічного персоналу з Єлабуги. Йдеться про співробітників заводу, який займається виробництвом та обслуговуванням аналога іранського Shahed-136 – "Герань-2"). Прізвища ліквідованих – Гуня, Садрєєв та Кожанов.

Нагадаємо, в ніч проти 21 червня Військово-морські сили Збройних сил України разом зі Службою безпеки вдарили по місцю, де збирали ударні БПЛА. Вранці 23 червня у ВМС заявили про підтвердження знищення складу "Шахедів" та супутньої інфраструктури.

Раніше країна-терорист Росія поскаржилася, що українські військовослужбовці вперше застосували реактивні системи залпового вогню HIMARS для атаки Курської області. Під ударом опинилася будівля ФСБ.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом