1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Експерти розповіли, чому Кейт Міддлтон позувала для нового портрету без Вільяма
Експерти розповіли, чому Кейт Міддлтон позувала для нового портрету без Вільяма

Експерти розповіли, чому Кейт Міддлтон позувала для нового портрету без Вільяма

Під час лікування раку чоловік та діти стали основною підтримкою монаршої персони. Втім, на першому за тривалий час портреті вона позувала соло.

Розкрито значення нового портрету онкохворої Кейт Міддлтон. Про це пише People.

Знімок фотографа Метта Портеуса був зроблений у Віндзорі, де Кетрін живе з принцом Вільямом і їхніми трьома дітьми. На ньому монарша персона позує на тлі дерева та річки. Зокрема, принцеса Уельська тоді розповіла, що проходить "добрі" і "погані" дні, лікуючись від онкології.

Королівська біографка Саллі Беделл Сміт зазначила: "Ось вона серед природи, яка зміцнила її, і дивиться вгору в знак справжньої надії та підбадьорення для всіх".

Айлза Андерсон, колишня прессекретарка королеви Єлизавети ІІ, додала: "Вона могла опублікувати своє фото з Вільямом або дітьми. Незважаючи на те, що вона має величезну підтримку від інших, це подорож, яку ви повинні здійснити самостійно".

Майбутня королева Великої Британії публічно оголосила про свій діагноз в емоційному відео, опублікованому 22 березня 2024. Після операції на черевній порожнині в січні в неї знайшли рак, тому принцеса почала хіміотерапію.

"Я вчуся бути терплячою, особливо в умовах невизначеності. Сприймаю кожен день таким, яким він є, прислухаюся до свого тіла та дозволяю собі приділити цей такий необхідний час для одужання", — розповідала Кейт Міддлтон, яка наразі приділяє всю увагу одужанню та трьом дітям — принцу Джорджу, принцесі Шарлотті та принцу Луї.

Після цього повідомлення принцеса Уельська вперше за пів року вийшла на публіку, відвідавши парад короля.

Кейт Міддлтон з родиною

Нагадаємо, Кейт Міддлтон звинуватили в симуляції раку.

Також Фокус писав про хейт акторки, яка зіграла Кейт Міддлтон у серіалі "Корона".

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом