1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Kia готує ще один недорогий позашляховик: з'явилися перші фото
Kia готує ще один недорогий позашляховик: з'явилися перші фото

Kia готує ще один недорогий позашляховик: з'явилися перші фото

Не встигла Kia зіграти прем'єру великого позашляховика Tasman 2025 модельного року, як на перших фото у мережі показали ще одну модель. Новий пікап вийде недорогим у порівнянні зі своїми суперниками й потішить практичністю.

Практичний автомобіль з великим багажником на фото показує Motor1. Корейський пікап готують до прем'єри, але очікується, що машина вирушить у продаж не раніше 2026 року.

Точної інформації про новинку не так багато. Відомо, що у рух цей позашляховик Kia (у моделі поки немає назви) наводить електрична силова установка. Отже, автомобіль конкуруватиме з електричними пікапами Ford, Chevrolet і, можливо, Rivian. Але виявиться дешевшим.

А про позашляховик Kia Tasman відомо більше, хоч і його поки що тримають у секреті. Дизайн ще не розкрили. Машину раніше помічали у компанії пікапа Ford Ranger. Таким чином, корейський виробник визначив для себе ключового суперника в сегменті.

Прем'єра рамного пікапа Kia очікується наприкінці 2024 року, а у виробництво в Кореї новинка вирушить у 2025 році. Спершу в продаж надійде дизельний пікап. Для машини запропонують трансмісію із різними режимами їзди, а повний привод можна буде заблокувати примусово.

OBOZ.UA вже розповідав про найдоступніший кросовер Tesla.

Источник материала
Поделиться сюжетом