Королева Камілла вразила монохромним вбранням на зустрічі з імператором Японії Нарухіто
Королева Камілла вразила монохромним вбранням на зустрічі з імператором Японії Нарухіто

Королева Камілла вразила монохромним вбранням на зустрічі з імператором Японії Нарухіто

Дружина короля Великої Британії мала дуже стильний вигляд під час прийому імператора й імператриці Японії. Спочатку візит Нарухіто був запланований на 2020 рік, але був відкладений через пандемію COVID-19.

Королева Камілла і король Чарльз ІІІ 25 червня приймають японського імператора Нарухіто та імператрицю Масако під час їхнього офіційного візиту до Великої Британії, повідомляє Еxpress.

Королева Камілла вразила публіку в монохромному вбранні. На ній була біла сукня з крепового шовку з чорною окантовкою від модної дизайнерки Анни Валентайн, а також відповідний чорно-білий капелюх від Філіпа Трейсі. Свій стильний образ Камілла доповнила бежевими туфлями-човниками на невисоких підборах. З прикрас на ній були сережки з перлами, кілька браслетів і шикарна брошка у вигляді квітки, усіяна діамантами.

Королева Камілла, король Чарльз, імператор та імператриця Японії
Фото: Getty Images

Король Чарльз для офіційної зустрічі вибрав темно-синій фрак, білу сорочку, сірі штани в смужку, світло-сірий жилет і краватку в тон. Імператор і імператриця Японії були одягнені у вбрання в схожих тонах.

Присутніх членів королівської сім'ї від імені Чарльза ІІІ сьогодні вранці зустрів у готелі принц Вільям, потім вони вирушили на парад кінної гвардії в центрі Лондона для урочистого прийому.

Король Великої Британії з дружиною офіційно привітали імператорське подружжя в Королівському павільйоні, де почесна варта віддала королівське привітання і виконала державний гімн Японії. Повідомляється, що після приватного королівського обіду японські гості відвідають Картинну галерею Королівської колекції та оглянуть особливі артефакти, пов'язані з Японією. Увечері в Букінгемському палаці відбудеться державний банкет. Державний візит намічався давно. Спочатку він був запланований на 2020 рік, але його відклали через пандемію COVID-19.

Нагадаємо, 21 червня Фокус писав про те, що король Чарльз із пасинком Томом Паркером Боулзом потрапив в об'єктив камери.

Теги по теме
Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом