Не носили 80 років: у моду повернувся купальники, які вважалися антитрендами
Не носили 80 років: у моду повернувся купальники, які вважалися антитрендами

Не носили 80 років: у моду повернувся купальники, які вважалися антитрендами

На модному показі Vogue World 2024 у Парижі, який було присвячено різним видам спорту, показали купальник, що повернувся в моду після 80 років забуття. Американська акторка Сабріна Карпентер продефілювала в купальному костюмі з 40-х, який має всі шанси стати трендом.

Закриті моделі в смужку чудово вписуються в тенденцію повернення модних ретро-хітів. Як пише Vogue, образ зірки буде актуальним у цьому літньому сезоні.

Модель, яку показала Сабріна, мала вертикальні смуги, що роблять силует стрункішим. Вона доповнила брання спідницею такого ж стилю та косинкою, нагадуючи, що мода тих часів була набагато стриманішою.

Закриті купальники, на відміну від бікіні, мають низку своїх переваг. Наприклад, вони можуть візуально корегувати та підтягувати фігуру.

Крім цього, такі купальні костюми точно не змиє хвилею, в них зручно плавати та не страшно потрапити в конфуз. Хоч засмага не торкнеться закритих частин тіла, захист від сонячного проміння теж може бути для когось перевагою.

У 40-х купальники часто була з шортиками, а смужки в той час бути дуже поширеним вибором дизайну. Проте однотонні варіанти теж були популярними.

Раніше OBOZ.UA писав про 5 варіантів для тих, хто любить влітку носити штани, якщо набридли джинси.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом