У блискучій сукні та золотому корсеті: Джіджі Хадід вразила образами на Vogue World
У блискучій сукні та золотому корсеті: Джіджі Хадід вразила образами на Vogue World

У блискучій сукні та золотому корсеті: Джіджі Хадід вразила образами на Vogue World

Модель вразила глядачів гламурними вбраннями. Одне з них нагадувало вінтажну "диво-жінку".

Американська супермодель і телеведуча Джіджі Хадідблищала на показі Vogue World у Парижі. Красуня в шикарному вбранні продемонструвала два неймовірних образи, повідомляє Daily Mail.

На знамениту Вандомську площу знаменитість вийшла в неймовірному позолоченому корсеті та синій спідниці з розрізом на стегнах. 29-річна модель продемонструвала свої підтягнуті ноги і підкреслила статну фігуру парою червоних туфель на підборах. Джіджі відкинула свої короткі світлі локони назад і вибрала гламурний макіяж, нафарбувавши губи темно-червоною помадою.

Джіджі Хадід
Фото: Getty Images

Вбрання зірки подіуму було виготовлене за індивідуальним замовленням Balmain і нагадувало вінтажну "диво-жінку", коли вона демонструвала свою модельну майстерність на подіумі.

Пізніше, ввечері, Хадід привернула увагу сексуальним образом, коли прибула в блискучій сукні з принтом на зоряну вечірку Vogue World у Maxim's. Супермодель одягла блискучу міні-сукню королівського синього кольору Balmain зі структурованими підплечниками та спідницею. Свій сміливий образ зірка подіуму доповнила чорними шкіряними туфлями на невисоких підборах, темними сонцезахисними окулярами і маленькою сумочкою з короткою ручкою. Джіджі спілкувалася з іншими знаменитостями і мило позувала фотографам.

Модель Джіджі Хадід
Фото: Getty Images

Цього року Vogue World співпрацював з молодіжними спортивними академіями по всій Франції, об'єднуючи різні види спорту зі 100-річною історією французької моди.

Нагадаємо, 23 травня Фокус писав про роман Джіджі Хадід і Бредлі Купера. Пара, про стосунки якої відомо з осені 2023 року, готова до нового етапу. Джіджі підходить Бредлі за всіма параметрами.

Источник материала
Поделиться сюжетом