Жахливий напад: Селін Діон показала болісні моменти своєї хвороби
Жахливий напад: Селін Діон показала болісні моменти своєї хвороби

Жахливий напад: Селін Діон показала болісні моменти своєї хвороби

Канадська співачка Селін Діон відверто показала, якою моторошною є її хвороба.

Легендарна канадська й американська співачка Селін Діонвключила неймовірно вразливий момент у свій новий документальний фільм "Я: Селін Діон", в якому вона протягом декількох хвилин страждає від жахливого нападу.

Як пише Page Six, сцена починається з того, що лікар співачки, володарки Греммі, проводить огляд, оскільки в неї були судоми через синдром скутості, рідкісний і прогресуючий неврологічний розлад, який є рідкісним.

"Частиною хвороби є те, що, щойно у вас починається судома, іноді... сигнал про її "звільнення" не розуміється, тож у кінцевому підсумку вона просто залишається в скороченому положенні", - пояснює терапевт спортивної медицини Террілл Лобо.

Хто така Селін Діон

Селін Діон - канадська співачка, авторка пісень, актриса і композиторка. Народжена в багатодітній родині в провінції Квебек, Діон у підлітковому віці стала зіркою у франкомовному світі після того, як її менеджер і майбутній чоловік Рене Анжеліл заклав свій будинок, щоб профінансувати її перший запис.

Як пише Вікіпедія, 1990 року вона випустила англомовний альбом Unison і утвердилася як співачка в Північній Америці та інших англомовних регіонах світу.

У відео видно, як після того, як лікар поклав Селін на масажний стіл, у 56-річної Діон тривають спазми, що, як попереджає Лобо, може "призвести до кризи".

Незабаром після цього у співака "My Heart Will Go On" починається повноцінний напад, і лікар викликає іншого члена своєї медичної бригади, щоб той приніс йому валіум, ліки, які лікують нервову систему.

У цей час можна почути, як Діон стогне від болю, коли вона трясеться обличчям донизу.

Відео можна подивитися тут

Коли Лобо збирається підняти її на бік, співачка All by Myself починає пхикати і плакати.

В один шокуючий момент Діон з'являється з широко розплющеними очима і не може рухатися самостійно.

Хвороба Селін Діон

Нагадаємо, у грудні 2022 року канадська співачка Селін Діон заявила, що страждає на рідкісний неврологічний розлад, що вражає лише одну людину на мільйон, - синдром ригідності або "синдром скутої людини", за якого виникає загальна скутість м'язів.

Тоді співачка виклала відеозвернення до фанатів, у якому оголосила про нове перенесення концертів, і пояснила причину.

Раніше також Селін Діонпоказала, який вигляд має зараз: вона виклала світлини із синами з Лас-Вегаса, де вони разом ходили на матч із хокею. Після гри Селін, 22-річний Рене-Шарль і 13-річні Едді та Нельсон поспілкувалися зі спортсменами.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом